Αρχική Διαγωνισμοί 5 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν είσοδο στο Playmobil FunPark

5 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν είσοδο στο Playmobil FunPark

playmobilΤο Playmobil® FunPark, είναι ένας μαγευτικός παιδικός χώρος στην Κάτω Κηφισιά, ο οποίος μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας, έχει πλήρως ανακαινιστεί και είναι ένας από τους καλύτερους παιδότοπους - πιστοποιημένος από τον ΕΛΟΤ - που συνδυάζει αρμονικά τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών με το παιχνίδι. Στο Playmobil® FunPark τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των Playmobil®, θα παίξουν και θα δημιουργήσουν! Το εκπαιδευτικό σύστημα παιχνιδιών Playmobil® υποστηρίζει την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών και προάγει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, αποφεύγοντας την χρήση βίας και επιθετικότητας.

1397757_581477291902119_1697990021_oΜπροστά στα μάτια των παιδιών ξετυλίγεται ένας μαγευτικός κόσμος με φιγούρες Playmobil σε ανθρώπινο μέγεθος, ολόκληρες μεσαιωνικές πόλεις, κάστρα και ιππότες, μοντέρνα σπίτια, πειρατές και τηλεκατευθυνόμενα οχήματα Playmobil σε ξεχωριστό έκθεμα.

1465861_581477401902108_1506404707_oΟι λάτρεις των Playmobil θα βρουν στο Playmobil FunStore την πλήρη ποικιλία κωδικών, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών Playmobil, για να συμπληρώσουν τη δική τους συλλογή και να τελειοποιήσουν τα αριστουργήματα που έχουν δημιουργήσει. Ακόμα θα βρούν προσφορές σε κωδικούς περασμένων ετών. Όσο τα παιδιά παίζουν, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στο Coffee Corner του FunPark.

1404684_581477228568792_754954637_o

PLAYMOBIL® FUNPARK
Μάτσα 9, 14564 Κάτω Κηφισιά, Αθήνα
210-80-75-404

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσει το δικό σας παιδάκι δωρεάν είσοδο στο Playmobil FunPark. Η δωρεάν είσοδος αφορά το παιδί καθώς ο γονιός συνοδός μπαίνει χωρίς την καταβολή αντιτίμου. Οι νικητές μπορούν να επισκεφθούν το Playmobil FunPark μέχρι τις 30 Απριλίου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το δικό σας παιδάκι δωρεάν είσοδο στο Playmobil FunPark. Η δωρεάν είσοδος αφορά το παιδί καθώς ο γονιός συνοδός μπαίνει δωρεάν
Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 6η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.432 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1. Στάθης Βλαχάκος

2. Στέφανος Γρηγοριάδης

3. Αρχοντούλα Βαρβαρέσσου

4. Παύλος Μόσχος

5. Χρύσα Κορκιδάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.