Αρχική Διαγωνισμοί 5 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο "αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα κινητικών παιχνιδιών" στην Ακαδημία «Μπουμπουκάκια» (20/6)

5 παιδάκια κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο "αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα κινητικών παιχνιδιών" στην Ακαδημία «Μπουμπουκάκια» (20/6)

328Ένα αθλητικό και συνάμα ψυχαγωγικό πρόγραμμα κινητικών παιχνιδιών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συμμετέχοντας, παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας κάθε Παρασκευή, από τις 5.30 έως τις 7.30 το απόγευμα στο χώρο της Ακαδημίας «Μπουμπουκάκια». Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο γυμναστής του σχολείου, για να καθοδηγεί τα παιδιά, να τα συντονίζει και να τα επιβλέπει. Μέσω αυτού του προγράμματος τα παιδιά αναπτύσσονται σωματικά και πνευματικά, επικοινωνούν, συνεργάζονται, κοινωνικοποιούνται, εξασκούν τις κινητικές τους ικανότητες, κατακτούν στόχους, ψυχαγωγούνται και περνούν ξέγνοιαστα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακαδημία «Μπουμπουκάκια»
Βρεφονηπιακός Σταθμός – Νηπιαγωγείο
Ανοίξεως 49, Πανόραμα -Θεσσαλονίκη
2310.34.34.01

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδάκι ένα από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στο "αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα κινητικών παιχνιδιών" στην Ακαδημία «Μπουμπουκάκια» την Παρασκευή 20 Ιουνίου στις 17:30 το απόγευμα. Η συμμετοχή αφορά παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 19 Ιουνίου στις 12.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για να απολαύσετε ατελείωτο παιχνίδι στο Athens Holiday Park στο M.E.C. Παιανίας. Η πρόσκληση αφορά το διάστημα από το Σάββατο 14 έως και την Παρασκευή 20 Ιουνίου, ισχύει για μια επίσκεψη και αποκλειστικά για 1 παιδί και 1 ενήλικο συνοδό
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 13η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr, http://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 19 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

Σωκράτης Ντίνος

Γεώργιος Μπαλόμπας

Χατζηεμμανουήλ Βαγγέλης

Φιλιππίδης Βασίλειος

Ελισάβετ Καραμητοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.