Αρχική Διαγωνισμοί 5 παιδάκια κερδίζουν ημερήσιο βραχιόλι ελεύθερης συμμετοχής στα παιχνίδια του λούνα παρκ "Αηδονάκια"

5 παιδάκια κερδίζουν ημερήσιο βραχιόλι ελεύθερης συμμετοχής στα παιχνίδια του λούνα παρκ "Αηδονάκια"

GLS_00022Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιραζόμαστε χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια μας, ειδικότερα τις γιορτινές μέρες! Μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες, γιαγιάδες, θείοι, θείες και φυσικά … νονοί και νονές που, όπως κάθε Πάσχα έχετε την «τιμητική σας»… ήρθε η ώρα για Αηδονάκια και μάλιστα για … πασχαλινά Αηδονάκια. Το αγαπημένο λούνα παρκ μικρών και μεγάλων, τα Αηδονάκια, ανοιξιάτικο, ανανεωμένο και πολύχρωμο μάς περιμένει για ατελείωτο παιχνίδι! 20 διαφορετικά παιχνίδια + 2 καινούργια παιχνίδια: μοναδική πίστα Roller Skate και το ανατρεπτικό Wipe Out! 

Το χώρο συμπληρώνουν μοναδικά διαδραστικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, όπως ο Πύργος Αναρρίχησης, το Super Τραμπολίνο, η Αράχνη «Spider» και πολλά ακόμα παιχνίδια ικανότητας με μοναδικά έπαθλα και πολύ δράση!


GLS_01911

Διαβάστε περισσότερα εδώ
aidonakia-logo

Λούνα Παρκ «ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ»
Διονύσου 155 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Κόμβος Κηφισίας & Αττικής Οδού Έξοδος 11
210 6198 274
Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί αυτό που θα κερδίσει ένα από τα πέντε ημερήσια βραχιόλια ελεύθερης συμμετοχής στα παιχνίδια του λούνα παρκ "Αηδονάκια". Τα ημερήσια βραχιόλια τα φορούν τα παιδιά και μπορούν να συμμετέχουν/ να παίξουν σε 16 παιχνίδια συνολικά (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν και στα Συγκρουόμενα). Το ημερήσιο βραχιόλι έχει ισχύ από την Πέμπτη 24 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 30 Απριλίου. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 23 Απριλίου, στις 14.00 μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί αυτό που θα κερδίσει ένα από τα πέντε ημερήσια βραχιόλια ελεύθερης συμμετοχής στα παιχνίδια του λούνα παρκ "Αηδονάκια". Τα ημερήσια βραχιόλια τα φορούν τα ποδιά και μπορούν να συμμετέχουν/ να παίξουν σε 16 παιχνίδια συνολικά (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν και στα Συγκρουόμενα). Το ημερήσιο βραχιόλι έχει ισχύ από την Πέμπτη 24 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 30 Απριλίου.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 23η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 454 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Σοφία Μυλωνά

2. Νίκος Δικαίος

3. Μαρία Καρίνου

4. Βίλλυ Βασιλακοπούλου

5. Άρτεμη Τζωρτζάτου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.