Αρχική Διαγωνισμοί 5 παιδάκια κερδίζουν το εκπαιδευτικό λογισμικό της ηλικίας τους σε μορφή παιχνιδιού προσφορά της Intelearn.gr

5 παιδάκια κερδίζουν το εκπαιδευτικό λογισμικό της ηλικίας τους σε μορφή παιχνιδιού προσφορά της Intelearn.gr

Family Group Using ComputerΕάν θέλετε να βελτιώσετε τις εκπαιδευτικές ικανότητες των παιδιών  μέσω ενός ευχάριστου και συνάμα άκρως διδακτικού τρόπου τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Intelearn.gr και να επιλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών λογισμικών σε μορφή παιχνιδιού για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Κάντε ένα δώρο στα παιδιά σας για να τα βοηθήσετε  να κατανοήσουν και να εμπεδώσουν έννοιες που διδάσκονται στις αντίστοιχες ηλικίες και να βοηθηθούν στα σχολικά μαθήματα.

H εταιρία InteLearn κατέχει μεγάλη εμπειρία στις εφαρμογές της Πληροφορικής στη Εκπαίδευση έχοντας αναπτύξει πληθώρα εκπαιδευτικών εφαρμογών με απώτερο στόχο την εισαγωγή και εδραίωση της Πληροφορικής στην Εκπαιδευτική διαδικασία.

!cid_383E299FFD054CCBB0F93C984E567464@EFI

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσει το δικό σας παιδάκι ένα από τα 5 εκπαιδευτικά λογισμικά σε μορφή παιχνιδιού ανάλογα με την ηλικία του προσφορά της Intelearn.gr. Eιδικότερα, οι νικητές μπορούν να επιλέξουν το δώρο τους από τις σειρές Δαχτυλομικρούληδες  1 & 2 (σειρά 2 τίτλων για το Νηπιαγωγείο) και Πάω Δημοτικό  (σειρά 6 τίτλων – 1 πρόγραμμα για κάθε τάξη του Δημοτικού Σχολείου).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 15:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το δικό σας παιδάκι ένα από τα 5 εκπαιδευτικά λογισμικά σε μορφή παιχνιδιού ανάλογα με την ηλικία του προσφορά της Intelearn.gr. Eιδικότερα, οι νικητές μπορούν να επιλέξουν το δώρο τους από τις σειρές Δαχτυλομικρούληδες  1 & 2 (σειρά 2 τίτλων για το Νηπιαγωγείο) και Πάω Δημοτικό  (σειρά 6 τίτλων – 1 πρόγραμμα για κάθε τάξη του Δημοτικού Σχολείου)
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21 η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.041 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Tυχεροί νικητές είναι:

1. Κυριακή Μπαθρέλλου

2. Πόπη Μπολιώτη

3. Κων/να Μηνιώτη

4. Ιωακείμ Αντωνιάδης

5. Φωτεινή Τριανταφυλλίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.