5 πανέμορφα βρεφικά υπνοδωμάτια για μικρές πριγκίπισσες

little-crown-mel-b-9160-1024x703Η μικρή Πριγκίπισσα της Κate Middleton και του Πρίγκιπα William ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες και ολόκληρη η Μεγάλη Βρετανία γιορτάζει τον ερχομό της. Δείτε μερικά πανέμορφα βρεφικά δωμάτια που θα ταίριαζαν γάντι στην περίσταση και πάρτε ιδέες για το δωμάτιο της δικής σας πριγκίπισσας!

Το ζευγάρι έχει ήδη αποσυρθεί στο νέο του σπίτι το οποίο ονομάζεται Anmer Hall και βρίσκεται στο χωριό Anmer στην περιοχή Norfolk της Αγγλίας. Το αγροτόσπιτο έχει 10 υπνοδωμάτια με μεγάλα παράθυρα και δόθηκε στο ζευγάρι από τη Βασίλισσα προκειμένου να επικεντρωθεί ο William για τα επόμενα δύο χρόνια στην οικογένειά του. Το Anmer Hall διαθέτει επίσης ιδιωτικό γήπεδο του τένις και πισίνα, ενώ η ανακαίνισή του κόστισε 1,5 εκατομμύριο λίρες. Αυτό που ζήτησε επίμονα το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης ήταν να φυτευτούν πάρα πολλά δέντρα γύρω από το σπίτι, έτσι ώστε να μπορεί η οικογένεια να βρίσκεται μακριά από τα φώτα των αδιάκριτων φωτογράφων.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε τίποτα για το βρεφικό δωμάτιο της μικρής Πριγκίπισσας, αλλά μιας και δεν μας λείπει καθόλου φαντασία έχουμε μερικές ιδέες που θα της πήγαιναν γάντι – αλλά θα ταίριαζαν βέβαια και στη δική σας μικρή πριγκίπισσα.

thehomeissue_kate03Το να βάλετε μια πουά ταπετσαρία σε έναν από τους τοίχους του βρεφικού δωματίου είναι μια πολύ όμορφη ιδέα που θα δώσει κατευθείαν στυλ στο χώρο. Αν επιλέξετε να κάνετε κάτι τέτοιο, καλό είναι να προτιμήσετε πιο ουδέτερα χρώματα για τα έπιπλα του δωματίου (προτιμήστε μια λευκή κούνια) έτσι ώστε να μην υπάρχει πολυχρωμία στο χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com