Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 5 πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αλλάξετε κούρεμα

5 πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αλλάξετε κούρεμα

slide0001-3Τα μαλλιά για όλες τις γυναίκες είναι σημαντικό στοιχείο στην εμφάνιση τους. Οι επιλογές είναι πολλές και οι αλλαγές αρέσουν στις περισσότερες καθώς είναι πηγή ανανέωσης. Όμως, υπάρχει πάντα το δίλημμα αν η κάθε αλλαγή θα ταιριάζει στον τύπο της κάθε γυναίκας και τι προϋποθέσεις υπάρχουν για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Πριν πάρετε το ρίσκο για την αλλαγή και για να αποφύγετε τα δράματα, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

Καταρχάς, παρατηρήστε το σχήμα του σαγονιού σας και εν συνεχεία του προσώπου σας. Οι τύποι προσώπου που υπάρχουν είναι το τετράγωνο, το οβάλ, το στρογγυλό και σε σχήμα καρδιάς. Χαρακτηριστικά στυλ προσώπου διαθέτουν κάποιες συγκεκριμένες celebrities, όπως η Sarah Jessika Parker με το χαρακτηριστικό πηγούνι και το οβάλ πρόσωπο. Η Olivia Wilde με τετράγωνο πρόσωπο, η Christina Ricci με στρογγυλό και τέλος το χαρακτηριστικό πρόσωπο της Reese Whitherspoon σε σχήμα καρδιάς. Εάν διαθέτετε οβάλ σχήμα, ανήκετε στις τυχερές και σας ταιριάζουν όλοι οι τύποι μαλλιών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.