Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός 5 πρωτότυπες ιδέες για να τυλίξετε τα δώρα σας

5 πρωτότυπες ιδέες για να τυλίξετε τα δώρα σας

Οι γιορτές έχουν φτάσει και τα δώρα που δεχόμαστε αλλά και που κάνουμε στους αγαπημένους μας πληθαίνουν. Γι αυτό και βρήκαμε εκπληκτικές ιδέες για να τυλίξετε φέτος μόνοι σας τα δώρα που θα κάνετε!

Ανακυκλωμένο χαρτί και diy στολίδια: Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους μας τρόπους. Τυλίξτε το δώρο σας αρχικά με ανακυκλωμένο χαρτί και στη συνέχεια δέστε το με κορδέλα. Στο τέλος, προσθέτετε διάφορες «τσαχπινιές», όπως ένα σχοινάκι με μια κάρτα, χάρτινα διακοσμητικά, diy κοσμήματα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

thehomeissue_dwra01Ανεξίτηλο στυλό: Αν έχετε ταλέντο στη ζωγραφική, τότε αυτός θα είναι ο δικός σας αγαπημένος τρόπος τυλίγματος δώρων. Ντύστε τα δώρα με ανακυκλωμένο χαρτί και ζωγραφίστε πάνω του σχέδια με ειδικό μεταλλικό ανεξίτηλο στυλό. Αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, σχεδιάστε πρώτα τη ζωγραφιά σας με ένα μολύβι.

thehomeissue_dwra03Στολίδια για πάρτι: Χρησιμοποιήστε και πάλι ανακυκλωμένο χαρτί και στη συνέχεια κολλήστε πάνω του στολίδια από πάρτι με αυτοκόλλητη ταινία. Κεριά, μπαλόνια, φούντες και μίνι τρομπέτες μπορούν να χρησιμεύσουν στο να στολίσετε τα δώρα σας μοναδικά και πρωτότυπα!

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.