- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

5 στέκια στην Γλυφάδα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Η Γλυφάδα είναι ένας από τους πρώτους προορισμούς που επιλέγουν οι γονείς με παιδιά όταν θέλουν να πάνε οικογενειακώς μια βόλτα. Φημίζεται ως ένας Δήμος πρότυπο για τα νότια πρόαστια που προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για τις οικογένειες που θέλουν να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο. Η περιοχή φημίζεται για τα όμορφα στέκια  που μπορείτε να διασκεδάσετε, να πιείτε και να φάτε προσεγμένα πιάτα αλλά εξίσου δημοφιλής είναι και για τις ολοκαίνουργιες παιδικές χαρές που μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας αλλά και να παίξουν τα παιδιά.

Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα 5 καλύτερα στέκια που πρέπει να επισκεφθείτε λίαν συντομώς παρέα με τα παιδιά σας! Δείτε τις προτάσεις μας και προγραμματίστε μια επίσκεψη με τα παιδιά σας !

Το πάρκο της πλατείας Χαρίτων

Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται πλέον το αναμορφωμένο πάρκο της πλατείας Χαρίτων, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης και διαμόρφωσης του παιδότοπου, με χρηματοδότηση και επίβλεψη του έργου από την Περιφέρεια Αττικής. Η πλατεία Χαρίτων, με έκταση περίπου 5,5 στρεμμάτων, ευρισκόμενη κοντά στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, επί της οδού Λαμπράκη, αποτελεί από σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους χώρους ψυχαγωγίας για όλη την Αττική. Το πάρκο απέκτησε σύγχρονα παιχνίδια με σχεδιασμό που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του πάρκου -και  με ειδική πρόβλεψη για παιδιά ΑμΕΑ-  καθώς και όργανα για αθλοπαιδιές. Προσεχώς θα λειτουργήσει και χώρος εστίασης  για τους γονείς, αλλά και τα παιδιά, εντός της πλατείας.

Πλατεία Χαρίτων
Φιλικής Εταιρείας 32, Γλυφάδα

Oliver Family House


Έχετε σκεφτεί ποτέ έναν χώρο, που θα μπορούσε να συνδυάζει τα παιδιά με τη χαλάρωση; Έναν χώρο, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να περάσουν όμορφα και δημιουργικά, χωρίς φασαρία και με ασφάλεια; Ο Oliver [1], ένας όμορφος πολυχώρος στο κέντρο της Γλυφάδας, με φιλόξενη για μικρούς ή μεγάλους διακόσμηση και shopping friendly άποψη, καλωσορίζει όλη την οικογένεια μαζί με τους φίλους της. Θα απολαύσετε ένα υγιεινό μενού, παιδικά πιάτα από βιολογικά προϊόντα, δροσιστικά cocktails για τους μεγάλους και ψυχαγωγικές – εκπαιδευτικές δράσεις για τους μικρούς! Έτσι τα παιδιά αναπτύσσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους την ώρα που οι γονείς θα βρίσκονται κοντά τους, αλλά θα μπορούν ν’ απολαύσουν χαλαρά το κρασί ή το cocktail τους με καλούς φίλους.

Oliver [1]
Λεωφ. Δημ. Αγγέλου Μεταξά 37
Εμπορικό Κέντρο Plaza, Γλυφάδα
21089.86.066

Παιδική Χαρά στην Αγία Τριάδα

Η παιδική χαρά στην Αγία Τριάδα διαθέτει δάπεδο ασφαλείας και τεχνικό χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας. Δεσπόζει μια πρωτότυπη κατασκευή με δεντρόσπιτα που ενώνονται με μεγάλες γέφυρες και κατασκευάστηκαν ειδικά για τον συγκεκριμένο χώρο. Για πρώτη φορά σε παιδική χαρά τοποθετήθηκε διπλό τελεφερίκ, ενώ πολλά καινούργια και ποιοτικά παιχνίδια δημιουργούν ακόμα έναν μοναδικό χώρο παιχνιδιού στη Γλυφάδα.

Παιδική Χαρά Αγίας Τριάδας
Αρετής 76-78 Γλυφάδα

Μπαλουξάκι

Tο Μπαλουξάκι αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την διοργάνωση παιδικών parties και εκδηλώσεων. Ακριβώς δίπλα από το Balux cafe “the house project” ο παιδότοπος Μπαλουξάκι διαθέτει παιχνίδια για παιδιά ηλικίας από 1 έως και 12 ετών. Ο παιδότοπος εκτείνεται σε μία έκταση 3.000 μέτρων που περιλαμβάνει ποικιλία παιχνιδιών (ξύλινων και πλαστικών για τα μικρότερα παιδιά) και άπλετο χώρο για παιχνίδι που εξασφαλίζει την επιτυχία των παιδικών πάρτυ και την ευχαρίστηση των μικρών μας φίλων. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 150 άτομα και να σχεδιάσουμε το παιδικό σας party όπως το ονειρεύεστε. Αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη για τους γονείς που αναζητούν έναν χώρο για να ψυχαγωγήσουν και να απασχολήσουν τα παιδιά τους ενώ παράλληλα και οι ίδιοι θα απασχοληθούν ευχάριστα στον χώρο του Balux cafe “the house project”.

Μπαλουξάκι [2]
Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα
Αστέρας Γλυφάδας
210 89 83 577

Παιδική Χαρά στην πλατεία Καραϊσκάκη

Η παιδική χαρά στην πλατεία Καραϊσκάκη στην άνω Γλυφάδα είναι μία από τις πλέον λειτουργικές και φιλικές για παιδιά κάθε ηλικίας. Ο σύγχρονος παιδότοπος διαθέτει δάπεδο ασφαλείας και τεχνικό χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας με αυτόματο πότισμα, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα ελήφθη ώστε να τοποθετηθούν παιχνίδια κατάλληλα για χρήση από ΑΜΕΑ. Στο κέντρο της παιδικής χαράς υπάρχει μια μεγάλη καστροπολιτεία, κλέβει τις εντυπώσεις το «τελεφερίκ» και τα παιδιά λατρεύουν το παιχνίδι στα σπιτάκια των χόμπιτ! Η πρότυπη παιδική χαρά της πλατείας Καραϊσκάκη εκτείνεται σε τρία στρέμματα περίπου και διαθέτει συν τοις άλλοις καθιστικό χώρο για γονείς και παιδιά και αμμοδόχο για να παίζουν τα παιδιά.

Παιδική Χαρά στην πλατεία Καραϊσκάκη 

Λευκωσίας 25, Γλυφάδα

Παιδική Χαρά πλατεία Εσπερίδων και η baby παιδική χαρά για παιδιά έως 5 ετών

Η Παιδική Χαρά στην πλατεία Εσπερίδων αποτελεί ένα κόσμημα για τη Γλυφάδα. Η θρυλική πλατεία Εσπερίδων, τα τελευταία δύο χρόνια έχει μια παιδική χαρά που προσφέρει απίστευτη διασκέδαση στα παιδιά. Ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει μια παιδική χαρά σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη και με τη μέγιστη ασφάλεια που επιβάλλεται να έχει ένας χώρος που απευθύνεται σε παιδιά, η παιδική χαρά έχει γίνει πόλος έλξης για τις οικογένειες!

Η παιδική χαρά στην πλατεία Εσπερίδων της Γλυφάδας, έχει και το μικρό αδερφάκι της! Μια σύγχρονη, λειτουργική παιδική χαρά αποκλειστικά για παιδιά ηλικίας έως 5 ετών. Για να μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι σε ένα περιβάλλον πιο ασφαλές και φιλικό.

Παιδική Χαρά Πλατεία Εσπερίδων

Πλατεία Εσπερίδων 2, Γλυφάδα