Αρχική InfoMommy Συμβουλές 5 συνήθειες για να έχεις ένα τέλεια οργανωμένο σπίτι

5 συνήθειες για να έχεις ένα τέλεια οργανωμένο σπίτι

Πάντοτε δεν ήθελες να είσαι οργανωμένη; Να έχεις ένα σπίτι τακτοποιημένο, μια ντουλάπα συγυρισμένη και τα πάντα στη ζωή σου να βρίσκονται σε μία τάξη, ώστε να είναι η καθημερινότητά σου ακόμα πιο εύκολη; Άσχετα αν όντως καταφέρνεις να είσαι, πάντοτε το ήθελες. Ακόμα όμως κι αν δεν τα καταφέρνεις καθόλου, ή τόσο καλά όσο θα ήθελες, αφού διαβάσεις αυτές τις 5 συνήθειες που ακολουθούν και τις εντάξεις στη ζωή σου, θα εκπλαγείς από τον τρόπο που θα αλλάξει η καθημερινότητα σου και πόσο πιο οργανωμένο κι άνετο θα γίνει το σπίτι σου. Αρκούν μόνο ορισμένες απλές αλλαγές:

  1. Κάνε συνεχώς λίστες για τις δουλειές του σπιτιού, ή τα ψώνια που χρειάζεται να κάνεις από το super market. Αυτό είναι ένα βασικό βήμα και μια συνήθεια που έχουν όλοι οι καλά οργανωμένοι άνθρωποι. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να προγραμματίζουν σωστά την ημέρα τους, ώστε να πραγματοποιήσουν όσες δουλειές πρέπει να γίνουν και σπάνια ξεχνούν πράγματα. Όσο κι αν νομίζεις ότι η μνήμη σου είναι αρκετά καλή, ώστε να συγκρατεί όλα όσα θέλεις, είναι πολύ διαφορετικό να βλέπεις κάτι με τα μάτια σου. Πάρε ένα ημερολόγιο και ξεκίνα να σημειώνεις. Θα σε βοηθήσει πολύ!
  2. Διακόσμησε το σπίτι σου έξυπνα και πρακτικά. Τοποθέτησε σε συγκεκριμένες θέσεις τα πράγματα που σε βολεύουν και που κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Η σωστή διακόσμηση του χώρου θα σε κάνει πιο οργανωμένη, διότι θα ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται αυτό που ψάχνεις, με αποτέλεσμα να μη χάνεις πολύτιμο χρόνο από την ημέρα σου για να ψάχνεις χαμένα αντικείμενα που χρειάζεσαι και που μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Επίσης, αν τα πράγματα που έχεις δεν χωρούν στο σπίτι σου, δημιούργησε περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο followme.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.