Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 5 συνήθειες που καταστρέφουν τις βλεφαρίδες σου

5 συνήθειες που καταστρέφουν τις βλεφαρίδες σου

Οι βλεφαρίδες είναι το σημείο που πάντα θα κάνει το βλέμμα μας να δείχνει εντυπωσιακό και έντονο. Πρέπει να τις φροντίζουμε και όσο μπορούμε να μην τις ταλαιπωρούμε. Ακόμα κι αν είσαι άβαφη και οι βλεφαρίδες σου είναι πυκνές και έντονες, το βλέμμα και τα μάτια σου θα είναι έντονα και θα κάνουν αυτόν που σε κοιτάει να μην ξεκολλάει!

Όμως, έχεις σκεφτεί τι λάθη κάνεις και δεν είναι τόσο πυκνές όσο θα ήθελες; Μπορεί να μην κάνεις και τα 5 παρακάτω λάθη, όμως κάνεις τα τρία σίγουρα!

Χρησιμοποιείς ψαλίδι για βλεφαρίδες: Το ξέρω ότι τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές, αλλά στην ουσία τις σπάει και τις αποδυναμώνει.

Βάζεις μεγάλη ποσόσητα μάσκαρα: Η υπερβολή ποτέ δεν έκανε καλό, σε τίποτα!

Δεν χρησιμοποιείς λοσιόν ματιών: Ναι, ξέρω ότι και με τα μαντιλάκια καθαρισμού κάνεις δουλειά, μόνο που τραβάς τις βλεφαρίδες σου επειδή δεν φεύγει εύκολα η μάσκαρα. Η λοσιόν θα μαλακώσει τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου και θα τις τονώσει!

Διαβάστε τη συνέχεια στο followme.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.