Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 5 συχνά λάθη που κάνετε στα βαμμένα μαλλιά

5 συχνά λάθη που κάνετε στα βαμμένα μαλλιά

newego_LARGE_t_821_106167110Πολλές φορές οι γυναίκες έχουν εμμονές και συνήθειες με τα μαλλιά τους, που αν και πιστεύουν ότι τα βοηθούν, στην πραγματικότητα πετυχαίνουν το αντίθετο. Κυρίως όσες τα βάφουν, έχουν ακόμα περισσότερες υποχρεώσεις και ίσως χωρίς να το καταλάβουν κάνουν λάθος κινήσεις και τα επιβαρύνουν.

Τα 5 πιο σημαντικά λάθη λοιπόν είναι:

Πολλές γυναίκες αλλάζουν συχνά colorist με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και επιπλέον να ταλαιπωρούν τα μαλλιά τους. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο 2ος colorist θα έχει άλλη τακτική από τον 1ο και ο 3ος τελείως διαφορετική; Αυτό μάλλον κάνει τα μαλλιά σας πεδία πειραματισμών παρά τα ωφελεί!

Η χρήση ακατάλληλων προϊόντων είναι πολύ συχνή από τις γυναίκες με βαμμένα μαλλιά. Κι αν αποκλείω αυτές με φυσικά είναι γιατί η φυσική τρίχα δεν απαιτεί την προσοχή της βαμμένης. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, που στα ράφια θα βρείτε πολλές κατηγορίες προϊόντων για μαλλιά. Σίγουρα οι εταιρίες δεν το κάνουν άσκοπα. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το πρόσωπό, έτσι και τα μαλλιά μας έχουν συγκεκριμένες ανάγκες κυρίως αν είναι βαμμένα. Βρείτε με τη βοήθεια ειδικού τον τύπο των μαλλιών σας και συμβουλευτείτε τον για τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.