Αρχική InfoMommy Συμβουλές 5 tips για το πιο εύκολο μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων

5 tips για το πιο εύκολο μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων

Μπορεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα να αργεί να φύγει, αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθει εκείνη η ώρα που θα πρέπει να μαζέψετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα και θα νιώθετε πελαγωμένοι. Διαβάστε τα παρακάτω απλά και εύκολα κόλπα και θα μπορέσετε να κάνετε το μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων παιχνίδι!

Ξεκαθάρισμα: Πριν αποφασίσετε ποια ρούχα πάνε για μάζεμα και ποια όχι, κάντε ένα ξεκαθάρισμα και αποφασίστε ποια ρούχα δεν θα θέλατε να φορέσετε το επόμενο καλοκαίρι. Ξεκαθαρίστε από τώρα τα καλοκαιρινά σας ρούχα που το καλοκαίρι μόλις πέρασε και θυμάστε ξεκάθαρα τι φορούσατε και τι όχι.

Αποφασίστε ποια καλοκαιρινά ρούχα φοριούνται όλο τον χρόνο: Υπάρχουν μερικά καλοκαιρινά ρούχα που φοριούνται όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μερικά φανελάκια, t-shirts και γιλέκα είναι τέλεια για όλες τις εποχές. Μαζέψτε σίγουρα οτιδήποτε εξωτικό, λουλουδάτο και πολύχρωμο. Αυτά σίγουρα δεν θα τα φορέσετε μέσα στο καταχείμωνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.