Αρχική InfoMommy Σχέσεις 5 τρόποι που σε μεταμορφώνουν στη μαμά σου!

5 τρόποι που σε μεταμορφώνουν στη μαμά σου!

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί «Ωχ, σαν τη μαμά μου γίνομαι!» ή έχετε ακούσει τη φράση «Ίδια η μάνα σου είσαι»; Λοιπόν, δε χρειάζεται να ντρέπεστε για αυτό! Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Journal of Neuroscience οι γεντικοί δεσμοί που κληρονομούμαι και επηρεάζουν τα συνασθήματα και την νοητική υγεία είναι πιο κοντινοι ανάμεσα σε κόρη και μάνα από ότι ανάμεσα σε όποιον άλλο οικογενειακό δεσμό!

Έτσι, λοιπόν, και εμείς συγκεντρώσαμε 5 τρόπους που μας κάνουν σιγά σιγά να μεταμορφωνόμαστε στην αγαπημένη μας μαμά!

1. Λουλούδια: Πάντα αναρωτιόσασταν γιατί η μητέρα σας έχει τέτοια εμμονή με τα λουλούδια! Εσείς δεν μπορούσατε ούτε ένα ψεύτικο, που λέει ο λόγος, να κρατήσετε ζωντανό και εκείνη φρόντιζετε ολόκληρο κήπο! Να, που τώρα μεγαλώνετε και εσείς το μποστάνι σας!

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.