Αρχική Διαγωνισμοί 5 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από ένα βραχιολάκι μακραμέ με μοτίφ σε σχήμα ματιού προσφορά του Silver Shop

5 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από ένα βραχιολάκι μακραμέ με μοτίφ σε σχήμα ματιού προσφορά του Silver Shop

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου αλλά και τις τελευταίες ημέρες του 2015. Μιας χρονιάς γεμάτη δυνατές συγκινήσεις, όμορφες χαρούμενες στιγμές, αναπάντεχα γεγονότα αλλά και απίστευτων ευχάριστων εκπλήξεων. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον παλιό τον χρόνο για να υποδεχθούμε το φωτεινό 2016 σκεφθήκαμε να σας κάνουμε ένα μοναδικό δωράκι προάγγελο και θετικό οιωνό της νέας χρονιάς. Μόλις το είδαμε στο αγαπημένο μας κατάστημα Silver Shop δεν μπορούσαμε παρά να το φορέσουμε και να το θαυμάσουμε! Ο λόγος για το κομψό βραχιολάκι μακραμέ με μοτίφ σε σχήμα ματιού από ορείχαλκο στην απόχρωση του ροζ  με το '16 στα λατινικά, για να εξασφαλίσουμε καλή τύχη όλη τη χρονιά.

553818_444767598902928_229786168_n

Silver Shop,
Α. Μεταξά 27-29, Γλυφάδα Αττικής

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα από τα 5 βραχιολάκια μακραμέ με μοτίφ σε σχήμα ματιού από ορείχαλκο στην απόχρωση του ροζ  με το '16 στα λατινικά προσφορά του Silver Shop.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 βραχιολάκια μακραμέ με μοτίφ σε σχήμα ματιού από ορείχαλκο στην απόχρωση του ροζ  με το '16 στα λατινικά προσφορά του Silver Shop.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 17η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.102 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Μαρουσώ Στέλλα

2. Λυδία Σοφικιώτη

3.Μαρία Κοτούλα

4.Ελένη Κυριαζή

5. Λυμπεροπούλου Πηνελόπη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.