Αρχική Διαγωνισμοί 5 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα πακέτο ομορφιάς στο κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa

5 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα πακέτο ομορφιάς στο κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa

Massage_04Είστε μαμάδες αλλά πρωτίστως είστε και γυναίκες που θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μια κούρα ομορφιάς ή ένα αποτοξινωτικό μασάζ είναι ό,τι πρέπει για να κάνετε ένα διάλειμμα από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα.

1972331_823124237739878_6929002239584805648_n

Το κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa στη Νέα Σμύρνη είναι ο παράδεισος της γυναικείας ομορφιάς και χαλάρωσης, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στην σύγχρονη γυναίκα για την αναζωογόνηση, την χαλάρωση, την ευεξία αλλά και την βελτίωση και διατήρηση της υγείας του δέρματος και του σώματος της! Με γνώμονα το σεβασμό και την ικανοποίηση των προσωπικών αναγκών κάθε γυναίκας μπορείτε να απολαύσετε τη θεραπεία της αρεσκείας από μια ευρεία γκάμα επιλογών που είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας ενώ εκτελούνται από εξειδικευμένους, έμπειρους θεραπευτές.

Ενδεικτικές υπηρεσίες:

• Θεραπείες σώματος

Οriental μασάζ

Χαλαρωτικό μασάζ

Μπαλινέζικο μασάζ

Φαραώ με ρινίσματα χρυσού

Θεραπεία Carribean

Σοκολατοθεραπεία

Ηot stones

• Θεραπείες προσώπου

Βαθύς καθαρισμός

Ενυδάτωση

Σοκολατοθεραπεία

Σύσφιξη χρυσοθεραπείας

Meditox- αντιγύρανση

Θεραπεία ματιών (opsis)

• Αποτρίχωση με κερί

• Μανικιούρ

• Πεντικιούρ

285618_456166957768943_710669813_n

Ειρήνης 2, (Πλατεία Ν. Σμύρνης)
17123 Ν. Σμύρνη,
2109821175
info@tantraspa.gr
www.tantraspa.gr

General_04

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε μία από τις πέντε τυχερές νικήτριες που θα κερδίσουν από 1 πακέτο ομορφιάς στο κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa που θα περιλαμβάνει:

2 θεραπείες αποσυμφόρησης της λέμφου. Πιο συγκεκριμένα: Μετά από μια βαθιά απολέπιση θα ακολουθήσει ένα αποτοξινωτικό μασάζ με σκοπό να τονώσει το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα στις περιοχές που έχουν την τάση να κατακρατούν υγρά και να εμφανίζουν κυτταρίτιδα. Η εφαρμογή πίεσης και το λεμφικό μασάζ θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, ενώ θα συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας της λέμφου.

2 συνεδρίες με το μηχάνημα σώματος Lymphopass, διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μία: Μηχάνημα για αποτοξίνωση σώματος με λεμφικό μασάζ και έντονη λιποδιάλυση όπως και σύσφιξη σώματος με ειδικά pands που μπαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος καθώς

και για 4 εβδομάδες συνεδρίες με Διατροφολόγο για να έχετε όλες τις διατροφικές συμβουλές που χρειάζονται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.  Κάθε πακέτο ομορφιάς έχει αξία 280€. H ισχύς του δώρου είναι εντός 20 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις πέντε τυχερές νικήτριες που θα κερδίσουν από 1 πακέτο ομορφιάς στο κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa που θα περιλαμβάνει: 2 θεραπείες αποσυμφόρησης της λέμφου. Ειδικότερα, Μετά από μια βαθιά απολέπιση θα ακολουθήσει ένα αποτοξινωτικό μασάζ με σκοπό να τονώσει το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα στις περιοχές που έχουν την τάση να κατακρατούν υγρά και να εμφανίζουν κυτταρίτιδα. Η εφαρμογή πίεσης και το λεμφικό μασάζ θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, ενώ θα συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας της λέμφου, 2 συνεδρίες με το μηχάνημα σώματος Lymphopass, διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μία: Μηχάνημα για αποτοξίνωση σώματος με λεμφικό μασάζ και έντονη λιποδιάλυση όπως και σύσφιξη σώματος με ειδικά pands που μπαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος καθώς και για 4 εβδομάδες συνεδρίες με Διατροφολόγο για να έχετε όλες τις διατροφικές συμβουλές που χρειάζονται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.  Κάθε πακέτο ομορφιάς έχει αξία 280€. Κάθε πακέτο ομορφιάς έχει αξία 280€. H ισχύς του δώρου είναι εντός 20 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την21η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 586 sυμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Μαρία Τύρλα

2. Αναστασία Λαουλάκου

3. Ηλιάνα Κατσίνα

4. Χρυσούλα Πριοβόλου

5. Αλεξάνδρα Μαύρου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.