5 τυχεροί κερδίζουν από ένα εισιτήριο ενηλίκων για να επισκεφθούν το Μουσείο Ψευδαισθήσεων

Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων υπόσχεται μια πρωτόγνωρη εμπειρία ψυχαγωγίας, μακριά από όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα σε ένα μουσείο.

17 διαφορετικές αίθουσες μας περιμένουν για να «δοκιμάσουμε» τις αισθήσεις μας και να ανακαλύψουμε εκ νέου τη θέση μας στον χώρο και τον χρόνο.

Στο δωμάτιο «Η ψευδαίσθηση της καρέκλας», για παράδειγμα, απλά καθήμενος σε μία καρέκλα, θα συνειδητοποιήσει κανείς πώς το μέγεθός του καθορίζεται από το περιβάλλον που βρίσκεται και τα αντικείμενα που το περιστοιχίζουν.

Στο «δωμάτιο του Ames» θα δούμε τους φίλους ή την οικογένειά μας να συρρικνώνονται ή να γιγαντώνονται, ανάλογα με το πού θα σταθούν, ενώ εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το περιστρεφόμενο δωμάτιο όπου θα ανακαλύψουμε πώς είναι ένας χώρος όταν τον κοιτάζεις από …το ταβάνι!

Παιδιά, επισκεφθείτε το Μουσείο Ψευδαισθήσεων μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο

Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων, ο πιο ασφαλής και καινοτομός χώρος βιωματικής ψυχαγωγίας στην καρδιά της Αθήνας, προσκαλεί τους μαθητές να το επισκεφθούν δωρεάν μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Στον απόηχο ενός καλοκαιριού έξω από τα συνηθισμένα και ενόψει μιας διαφορετικής σχολικής χρονιάς, τα παιδιά αξίζει να αδράξουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ασφάλεια και να καταλάβουν πως… τελικά, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!

Μάθετε περισσότερα εδώ

Μουσείο Ψευδαισθήσεων

Ερμού 119 (είσοδος απο Άστιγγος 12) 10555 Μοναστηράκι

2103639627

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 εισιτήρια ενηλίκων για να συνοδεύσετε το παιδί σας και να περιηγηθείτε μαζί του στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος για τους μαθητές μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου είναι δωρεάν.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 εισιτήρια ενηλίκων για να συνοδεύσετε το παιδί σας και να περιηγηθείτε μαζί του στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος για τους μαθητές μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου είναι δωρεάν.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 7η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Γιάννης Βελεντζάς

2.Ουρανία Κωνσταντάτου

3.Αντώνης Σάτμαρης

4.Βερυκίου Ελεονόρα

5.Σοφία Κωσταράκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.