5 τυχεροί κερδίζουν το CD «Τσιτσάνης για βρέφη» προσφορά της Selina Productions

tsitsanis_cover-600x535Ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, γνωστός για τη σειρά τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα», φέρνει την παράδοση της έντεχνης ελληνικής μουσικής ένα βήμα πιο κοντά στην κούνια των μωρών με τη σειρά «Μουσική για βρέφη – Έλληνες Συνθέτες».

To πρώτο CD της σειράς είναι το «Τσιτσάνης για βρέφη». Αγαπημένα τραγούδια του σπουδαίου Βασίλη Τσιτσάνη, ενορχηστρωμένα με ιδιαίτερο και ευφάνταστο τρόπο. Ο Τάσος Ιωαννίδης επιμελείται μουσικά για τα τρυφερά αυτιά των μωρών μελωδίες που γαλούχησαν τέσσερις γενιές Ελλήνων στην Ελλάδα και στον κόσμο. «Η μουσική είναι για τα μικρά παιδιά η πνευματική τροφή της ψυχούλας τους. «Φως ιλαρόν» για τη συναισθηματική τους νοημοσύνη. Βάλσαμο μετουσιωμένο σε μελωδία και ρυθμό», λέει ο ίδιος. «Ο Τσιτσάνης, θεωρώ, αποκωδικοποιεί μουσικά το DNA της ελληνικότητάς μας. Ας εμβαπτίσουμε τα παιδιά μας μες στα νάματά του. Για να καταυγάζει το γαλάζιο μας!»

Το «Τσιτσάνης για βρέφη» έρχεται να πάρει τη θέση του στη δισκογραφία τη στιγμή που μελέτες έχουν αποδείξει ότι η μουσική επιδρά θετικά στη σωματική, συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη βρεφών και νηπίων. Η μουσική βοηθά τον εγκέφαλο των βρεφών να δημιουργήσει νευρωνικές συνδέσεις που βελτιώνουν τις διανοητικές δεξιότητες. Καιρός να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι, παρατηρώντας ένα βρέφος να ακούει τα Καβουράκια ή το Στο Τούνεζι στη Μπαρμπαριά, ειδικά ενορχηστρωμένο για τα ευαίσθητα αυτάκια του. Γιατί σημαντικό μέρος της ανάπτυξης του παιδιού είναι και η συναισθηματική του νοημοσύνη. Και ποιος καλύτερος αγωγός συναισθηματικής νοημοσύνης από τη μουσική;

Αναλυτικά τα τραγούδια που ενορχήστρωσε στο δίσκο “Τσιτσάνης για βρέφη” ο Τάσος Ιωαννίδης:

1. Τα καβουράκια
2. Δώδεκα η ώρα
3. Χατζή μπαξές
4. Μ’ ένα πικρό αναστεναγμό
5. Καϊκι μου Αϊ-Νικόλα
6. Κάθε βράδυ πάντα λυπημένη
7. Στο τούνεζι στη Μπαρμπαριά
8. Σ’ έχω κάνει πέρα
9. Δε με στεφανώνεσαι
10. Πέφτεις σε λάθη

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα πέντε CD «Τσιτσάνης για βρέφη» προσφορά της Selina Productions.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου  στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα πέντε CD «Τσιτσάνης για βρέφη» προσφορά της Selina Productions
    • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 8η Ιανουαρίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 682 sυμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Μάντυ Παπακωστογιαννοπούλου

2. Τσακαλάκη Πέννυ

3. Iουστίνα Aρχοντουλάκη

4. Δημήτρης Σταχούλης

5. Νίκη Μπόκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.