5 τυχεροί νικητές κερδίζουν από ένα σετ παιχνιδιού Play-Doh Kitchen Creations Μηχανή για Popcorn από την HASBRO

Η λέξη «σχολείο» δεν ηχεί εξίσου ευχάριστα σε όλα τα παιδικά αυτάκια. Για την ακρίβεια, έπειτα από ένα καλοκαίρι ανεμελιάς και διασκέδασης, η ιδέα του «προγράμματος» και της απομάκρυνσης των μικρών μας από το σπίτι το πιθανότερο είναι να τους προκαλέσει άγχος και δυσαρέσκεια – ποιος να τα κατηγορήσει;

Στα αμέτρητα άρθρα που θα διαβάσετε αυτές τις μέρες με συμβουλές για το πώς να ενταχθεί ξανά το παιδί, με τον πιο ομαλό τρόπο, σε σχολικό πρόγραμμα, θα παρατηρήσετε, ότι οι περισσότεροι ειδικοί δίνουν μεγάλη σημασία στην ψυχολογική προετοιμασία του παιδιού, καθώς και στο ωράριο του ύπνου του.

Με το παιχνίδι, όμως, τι γίνεται; Πώς μπορούμε να επιστρατεύσουμε την αγαπημένη ασχολία των παιδιών μας, ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει με τους πιο ευχάριστους και θετικούς οιωνούς;

Την απάντηση βρήκαμε στα Play Doh που μας έκαναν την πιο ωραία φθινοπωρινή έκπληξη τη νέα Play Doh Μηχανή για Ποπ Κορν, που έγινε η αγαπημένη καθημερινή μας ασχολία!

Ας γνωρίσουμε την Play Doh Μηχανή για Ποπ Κορν

Εδώ το ποπ δεν έχει στοπ! Αυτή η Play Doh Μηχανή για Ποπ Κορν, για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αριστουργήματα από ποπ-κορν Play-Doh.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή για να φτιάξετε ποπ-κορν στα 3 κουβαδάκια: το μικρό, το μεσαίο και το μεγάλο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 6 βαζάκια με πλαστοζυμαράκι Play-Doh σε μικρό και κλασικό μέγεθος. Στις 2 κάρτες δημιουργίας θα βρείτε οδηγίες βήμα-βήμα για να φτιάξετε 4 διασκεδαστικά πράγματα.

Προσθέστε το συγκεκριμένο σετ Play-Doh στη λίστα με τις προμήθειές σας για ένα βραδινό πάρτι με ταινία για μια τέλεια παιδική δραστηριότητα ή κάντε ένα πάρτι με ποπ-κορν Play-Doh μια μέρα που χιονίζει, βρέχει ή οποιαδήποτε μέρα αισθάνεστε δημιουργικοί!

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα σετ παιχνιδιού Play-Doh Kitchen Creations Μηχανή για Popcorn από την HASBRO.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή  20 Σεπτεμβρίου στις 14:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα σετ παιχνιδιού Play-Doh Kitchen Creations Μηχανή για Popcorn από την HASBRO.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Βαγγέλας Γεώργιος

2.Πετροπούλου Καλλιόπη

3.Χρυσούλα Νταράκη

4.Πηνελόπη Στράντζαλη

5.Ευτυχία Κασούμη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.