Αρχική InfoMommy Συμβουλές 5 χρήσεις για τα καλαμάκια που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα

5 χρήσεις για τα καλαμάκια που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα

Αυτές οι εναλλακτικές και έξυπνες ιδέες θα σας κάνουν να δείτε τα καλαμάκια... αλλιώς!

Μπορεί στο νου σας να είναι συνδεδεμένα με τον κρύο καφέ, τα κοκτέιλ ή τα αναψυκτικά σας, αλλά σύμφωνα με τον Αμερικανικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό "Ocean Conservancy", τα καλαμάκια αποτελούν τα πιο συνηθισμένα σκουπίδια (και πλαστικά) σε θάλασσες και ακτές. Για να μην καταλήγουν λοιπόν εκεί που απλώνετε την πετσέτα σας το καλοκαίρι, παρακάτω θα βρείτε 5 έξυπνους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά αυτό το καθημερινό αντικείμενο στο σπίτι.

Οργανώστε τα κοσμήματα: Συχνά εκνευρίζεστε όταν τα κολιέ και τα βραχιόλια σας γίνονται... κουβάρι; Κι όμως, μπορείτε να το αποτρέψετε εύκολα με ένα καλαμάκι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το κούμπωμα του κολιέ και να περάστε τη μια πλευρά της αλυσίδας μέσα στο καλαμάκι. Στη συνέχεια, κλείστε ξανά το κούμπωμα. Αν η αλυσίδα του κολιέ είναι πιο κοντή κόψτε το καλαμάκι. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε το ίδιο κόλπο για να βάλετε σε τάξη και όσα βραχιόλια σας διαθέτουν αλυσίδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.