50 τυχεροί θα δουν με ειδική τιμή το μιούζικαλ «Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» (02/01/2013)

Εκτάκτως στις 2 Ιανουαρίου στις 12.30, μετά από μεγάλη ζήτηση των μικρών του φίλων, το παιδικό μιούζικαλ, «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας», στο «Ατλαντίς» Βουλιαγμένης 245, θα δώσει μια έξτρα παράσταση.

Ειδική εορταστική προσφορά, οι 50 πρώτοι που θα τηλεφωνήσουν από τώρα στο 6938272727, με την τιμή του ενός εισιτηρίου των 8 ευρώ θα μπαίνουν δύο άτομα.

Το αγαπημένο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» ζωντανεύει υπό τη μορφή μιούζικαλ στη Νέα Θεατρική Σκηνή «Ατλαντίς». Μία φαντασμαγορική παραγωγή για παιδιά σε μουσική – σκηνοθεσία του Δημήτρη Παναρετάκη, θεατρική διασκευή του Δημήτρη Χαλιώτη και στίχους του Αλέξιου Κοτσώρη.

Η υπόθεση του έργου:

Όταν ζούσε ο ευτυχισμένος πρίγκιπας στο παλάτι του, πίσω από ψηλά τείχη, τίποτα δεν τάραζε την ευχάριστη κι ανέμελη ζωή του. Κάποτε όμως ο πρίγκιπας σταμάτησε να ζει. Τότε οι άρχοντες της πολιτείας του έφτιαξαν ένα πανέμορφο άγαλμα από χρυσό και πολύτιμους λίθους και το έστησαν στο ψηλότερο σημείο της πόλης. Έτσι ο πρίγκιπας άρχισε να βλέπει από ψηλά όλη τη δυστυχία και τον πόνο των ανθρώπων του. Όταν κάποια στιγμή στάθηκε στα πόδια του ένα χελιδόνι για να ξαποστάσει, πριν φύγει για τις ζεστές χώρες το παρακάλεσε να μείνει κοντά του όσο χρειαζόταν για να βοηθήσει τους ανθρώπους της πολιτείας του, απαλύνοντας τον πόνο και τη δυστυχία τους. Άραγε με ποιο τρόπο θα το καταφέρει αυτό; Και ποιο θα είναι το τίμημα και γι’ αυτόν αλλά και για το χελιδόνι που τον αγάπησε μ’ όλη του την ψυχή; Το σίγουρο είναι ότι ο πρίγκιπας νιώθει πια απόλυτα ευτυχισμένος.
«Δώσε στο διπλανό σου ό,τι μπορείς». Έστω κι αν αυτό είναι ένα φιλάκι, μια αγκαλιά. Γιατί αυτό, έχει τελικά μεγαλύτερη αξία και από σμαράγδια και από ρουμπίνια και απ’ όλα τα πλούτη της γης.
Η αγκαλιά του ευτυχισμένου πρίγκιπα θα μείνει για πάντα ανοιχτή σε όλους μας.

Συντελεστές
Μουσική – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παναρετάκης
Θεατρική διασκευή: Δημήτρης Χαλιώτης
Στίχοι: Αλέξιος Κοτσώρης
Χορογραφίες: Μιχάλης Μαραγκός
Κοστούμια- Σκηνικά: Έβελυν Σιούπη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Παραστάσεις: Σάββατο 11:00 π.μ. Κυριακή 11:00 π.μ. & 3:00 μ.μ.
Εισιτήριο: 8 ευρώ (γενική είσοδος)

Καθημερινά δίνονται παραστάσεις για σχολεία και συλλόγους σε ειδικές τιμές. Υπεύθυνος: Γιώργος Ζήσης 6937373788, 2109702489
ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ “ΑΤΛΑΝΤΙΣClaccic Cinemas”
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 245, Δάφνη
210 97 02 489, 69 38 272 727