Αρχική InfoMommy Νέα 500 οικογένειες του Δ. Αθηναίων «υιοθετούν» οι εφοπλιστές

500 οικογένειες του Δ. Αθηναίων «υιοθετούν» οι εφοπλιστές

Σε μία σημαντική συμφωνία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, για την ενίσχυση οικογενειών με ανήλικα παιδιά, που πλήττονται από την οικονομική κρίση, προχώρησε ο δήμος Αθηναίων. Η απόφαση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Θεόδωρο Βενιάμη στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια, σε πρώτη φάση 500, και άμεσα επιπλέον οικογένειες δημότες της Αθήνας, παραλαμβάνουν, μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, κάθε μήνα δέμα βάρους 35 κιλών, που περιλαμβάνει βασικά είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης.

«Η απόφαση αυτή της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών έχει εξαιρετικό συμβολικό χαρακτήρα και καταδεικνύει την σημασία ύπαρξης ενός μηχανισμού αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας την ανάγκη τέτοιου τύπου προσφορές να γίνουν οδηγός για όλους.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που έχει σαφή προσανατολισμό να ενισχύσει την οικογένεια, τα παιδιά και τους νέους και επικεντρώνεται σε περιοχές που έχουν πληγεί από τη δυσμενή συγκυρία.

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών σημειώνει ότι έχει ήδη προγραμματίσει ένα πλαίσιο ενεργειών κοινωνικής προσφοράς σε όλη τη χώρα συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση ευεργεσίας της ναυτιλιακής κοινότητας στον τόπο μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.