Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 5+1 tips για να καλύψετε τη ρίζα που έχει κατέβει

5+1 tips για να καλύψετε τη ρίζα που έχει κατέβει

Είτε βάφετε τα μαλλιά σας, είτε σας βασανίζουν οι λευκές τρίχες που κάνουν την εμφάνισή τους εκεί που δεν το περιμένετε, το να πηγαίνετε κάθε δύο εβδομάδες στο κομμωτήριο σίγουρα δεν είναι πάντα εφικτό.

Πώς μπορείτε λοιπόν να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό φαινόμενο, χωρίς μάλιστα να επηρεαστεί το budget σας; Οι λύσεις είναι αρκετές και πολύ εύκολες, επομένως μη χάνετε χρόνο! Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει και μπορείτε να αναβάλλετε λίγο ακόμα το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή!

xoristra

Λίγος όγκος στα μαλλιά είναι πάντα καλοδεχούμενος, ειδικά όταν έχετε να καλύψετε και τις ανεπιθύμητες ρίζες. Κρεπάρετε τα μαλλιά σας και μαζέψτε τα προς τα πάνω για να κρύψετε με στυλ τη χωρίστρα σας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.