Αρχική Νέα Ξεκινά σήμερα το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας

Ξεκινά σήμερα το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κινούμενων Σχεδίων οργανώνει το 6ο ANIMFEST, το διεθνές φεστιβάλ animation της Αθήνας, από τις 17 έως τις 23 Μαρτίου 2011, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.
Εκατόν σαράντα έξι (146) ταινίες animation της νέας γενιάς καλλιτεχνών και σπουδαστών από τριάντα οκτώ (38), έχουν επιλεγεί με γνώμονα την υψηλή αισθητική, την τεχνική αρτιότητα και τη σεναριακή πληρότητα, να διαγωνι-στούν στο Διεθνές Τμήμα (88 ταινίες), στο Σπουδαστικό Τμήμα (36 ταινίες) και στο Ελληνικό Τμήμα (22 ταινίες). Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν, επίσης, masterclasses Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ διοργανώνεται, τέλος, το Σάββατο, 19 Μαρτίου, ημερίδα με θέμα “Οπτικοακουστικά Μέσα και Εκπαίδευση / Η οπτικοποίηση της αφήγησης: Από τον Τριβιζά στο Logicomix”, στην οποία πανεπιστημιακοί, καλλιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου θα προσεγγίσουν το θέμα μέσα από το γνωστικό τους αντικείμενο.

Πότε: 17 έως 23 Μαρτίου 2011
Πού: Ταινιοθήκη της Ελλάδος, (Ιεράς Οδού 48 / Μετρό: Στάση Κεραμεικός / Τηλ.: 210 3612046)
Προπώληση εισιτηρίων: 5€ ανά προβολή, στα καταστήματα PUBLIC
Ημερήσια Γενική Είσοδος (για 3 προβολές): 7€
(Αποκλειστική διάθεση στο ταμείο της Ταινιοθήκης της Ελλάδος)

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.