6 παιδιά κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα του Παιχνιδαγωγείου Μπες στο ρυθμό!

Το Infokids.gr σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί αναγνώστες ηλικίας 3-6 ετών και 3 παιδιά του Δημοτικού θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Μπες στο ρυθμό»! Το Σάββατο 14 Μαΐου 2011 από τις 11.30-14.30 συντονιστείτε με το Παιχνιδαγωγείο!

«Μπες στο ρυθμό» με

ü Χιπ-χοπ

ü Μουσικά Παραμύθια

ü Μικρές ψηφιακές ιστορίες

Για παιδιά ηλικίας 3-11 χρονών.
Τιμή: 12€ την ώρα ή 30€ για 3 ώρες.

Δ/νση: 25ης Μαρτίου 61, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο, Φαξ: 210 6724288
Ώρες επικοινωνίας: 12:00-20:00
e-mail: info@paixnidagogeio.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 12/5.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί αναγνώστες ηλικίας 3-6 ετών και 3 παιδιά του Δημοτικού θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Μπες στο ρυθμό»!, με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 9 Μαϊου έως και την Πέμπτη 12 Μαϊου, στις 2.00 μ.μ.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 6 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 6 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

  Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
  Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
  Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμούς από το 1 ως το 439 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 6 νικητές.

  Οι 6 τυχεροί νικητές είναι:
  1. Ειρήνη Κρεπούρη
  2. Ελίζα Τσιγαρίδα
  3. Αργυρώ Καρακατσάνη
  4. Θεόδωρος Παπαδόπουλος
  5. Αναστασία Αχιλιά
  6. Μαρία Ζουλουφού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.