Αρχική InfoMommy Σχέσεις 6 κινηματογραφικά ζευγάρια που θα είχαν χωρίσει στην πραγματική ζωή

6 κινηματογραφικά ζευγάρια που θα είχαν χωρίσει στην πραγματική ζωή

Αναμφίβολα υπήρξαν πολλά ζευγάρια του κινηματογράφου που μας συγκλόνισαν με τις ιστορίες αγάπης τους. Μπορεί να μας φαίνονταν περίεργοι συνδυασμοί, αλλά μας παρέσυραν εν τέλει γιατί είμαστε ρομαντικές ψυχές καταβάθος. Αλλά ας είμαστε λίγο ρεαλιστές! Τι σχέση έχει ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας με μια ιερόδουλη, ένας "αλήτης" και μια καλή κοπέλα; Σίγουρα αυτά τα ζευγάρια δεν θα μπορούσαν να στεριώσουν στην πραγματικότητα!

1. Edward και Vivian, "PRETTY WOMAN"

Όσο ρομαντικό κι αν σου έχει φανεί αυτό το ερωτικό story, στην ουσία μια τέτοια αγάπη δεν θα μπορούσε να σταθεί στην πραγματικότητα. Διότι ο Edward είχε όλο το πακέτο και πρέπει, σύμφωνα με τα στερεότυπα της κοινωνίας, να έχει μια κοπέλα αντάξιά του ή έστω όχι ιερόδουλη! Επίσης αν έκαναν σχέση, πιο μετά, χωρίς αμφιβολία, ο Edward θα γινόταν καχύποπτος με τη Vivian και θα τη ζήλευε τρομερά. Θα πίστευε ότι επέστρεψε στο παρελθόν της. Και γενικότερα οι κακές συνήθειες δεν κόβονται!

24cc5e13-a9af-4aed-9117-67f8ff2c1b26_02. Danny και Sandy, "GREASE"

H Sandy άλλαξε σχεδόν κάθε στοιχείο της εμφάνισης και της προσωπικότητά της προκειμένου να αρέσει στον Danny! Άρχισε ακόμα και το κάπνισμα! Μας άρεσε αυτή η ξαφνική μετάλλαξη από ένα απλό και γλυκό κοριτσάκι που ήταν σε ένα πιο sexy θηλυκό, αλλά στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν. Θα έμενε ο καθένας στην κλίκα του!

Casablanca-Two-Shot3. Victor και Ilsa, "CASABLANCA"

Έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου ως το πιο επικό ερωτικό τρίγωνο. Η Ilsa εγκαταλείπει τον έρωτα της ζωής της, Rick, με τον λάθος άντρα! Ελπίζουμε σε ένα Casablanca II, όπου η Ilsa θα επιστρέψει στη Νότια Αφρική για να καταλήξει με τον Rick! Aυτό το ζευγάρι δεν έμεινε μαζί ούτε στην ταινία... θα έμενε στην πραγματικότητα;

Διαβάστε τη συνέχεια στο followme.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.