Αρχική Deco 6 "κρυμμένα" σημεία αποθηκεύσης που έχετε στην κουζίνα σας

6 "κρυμμένα" σημεία αποθηκεύσης που έχετε στην κουζίνα σας

Ψάχνοντας συνεχώς να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο άνετη, προσπαθούμε να βρούμε νέους αποθηκευτικούς χώρους που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι έχουμε στο σπίτι μας! Εμείς σας παρουσιάζουμε κάποιους που ποτέ δεν είχατε φανταστεί ότι έχετε στην κουζίνα σας.

Ανάμεσα στον πάγκο και τα ντουλάπια της κουζίνας: Τοποθετήστε ένα ράφι ανάμεσα στον κενό χώρο που υπάρχει ανάμεσα στον πάγκο της κουζίνα και τα ψηλότερα ντουλάπια. Βεβαιωθείτε ότι το ράφι θα είναι στο κατάλληλο ύψος, έτσι ώστε να χωράνε μαγειρικά σκεύη ή βαζάκια από μπαχαρικά. Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε ακόμα ένα επιπλέον ράφι αποθήκευσης βάζοντας σε τάξη τα σκεύη σας.

kitchen-storage

Πάνω από το νεροχύτη: Αν πάνω από το νεροχύτη σας δεν έχετε παράθυρο, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε. Τοποθετήστε μια σιδερένια ράβδο πάνω από το νεροχύτη και στερεώστε την ανάμεσα στα ντουλάπια (όσοι έχετε). Όσοι δεν έχετε ντουλάπια στερεώστε την όπου αυτό είναι εφικτό. Έπειτα, με τη βοήθεια γάντζων μπορείτε να κρεμάσετε εκεί τηγάνια και κατσαρόλες. Με τον τρόπο αυτό εκμεταλλεύεστε πολύ «άχρηστο» χώρο.

kitchen-sink

Πάνω από το ψυγείο: Αποτελεί μια ανεκμετάλλευτη γωνιά, η οποία γίνεται ένας σούπερ αποθηκευτικός χώρος για μεγάλα μαγειρικά σκεύη, αλλά και για οτιδήποτε άλλο θέλετε να τοποθετήσετε.

kitchen-fridge

Πάνω από τα ντουλάπια: Τοποθετήστε πάνω από τα ντουλάπια σας πράγματα τα οποία δεν χωράνε μέσα σε αυτά και θα θέλατε να τα έχετε εύκαιρα ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, το μίξερ είναι ένα αντικείμενο που μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω στο ντουλάπι, καθώς και ογκώδες είναι και δεν το χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.