Αρχική Διαγωνισμοί 6 μαμάδες με τα παιδιά τους κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στον Αγώνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση (3/4)

6 μαμάδες με τα παιδιά τους κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στον Αγώνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση (3/4)

Το παγκόσμιο κίνημα ENDMARCH WORLDWIDE έχει αναλάβει να σπάσει τη σιωπή, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τη σιωπηλή νόσο που χτυπά μία στις 10 γυναίκες παγκοσμίως. Ξέρετε τι σημαίνει Ενδομητρίωση; Σημαίνει πόνος, αιμορραγία, προβλήματα υπογονιμότητας και μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση για εκατομμύρια γυναίκες.

Η Ελλάδα συμμετέχει φέτος στο παγκόσμιο κίνημα με το ΕΝDOMARCH Greece RUN/WALΚ, το οποίο διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΑWARE. Πρόκειται για έναν Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων, ο οποίος θα διεξαχθεί παράλληλα με έναν Περίπατο 2,5 χιλιομέτρων στους δρόμους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Αττικής. Σημειώνεται ότι στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. (RUN) μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 16 ετών και άνω, ενώ στον Περίπατο 2,5 χλμ. (WALK) μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από 9 ετών και άνω. Ευπρόσδεκτα στο WALK είναι και τα παιδάκια κάτω των 9 ετών πάντα όμως με τη συνοδεία των γονέων.

Το EndoDay RUN/WALK θα διεξαχθεί με την Επίσημη Χορηγία του «Ιασώ» και την Επίσημη Χορηγία του «Nikki Beach» Resort & Spa. Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 9:30 π.μ. θα είμαστε όλες και όλοι εκεί για να ενημερωθούμε και να στηρίξουμε τη Γυναικεία Υγεία και τη μάχη κόντρα στην Ενδομητρίωση!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

website

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 6 συμμετοχές για να λάβετε μέρος δωρεάν μαζί με τα παιδιά σας στον Αγώνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση "EndoDay RUN/WALK" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στις 09:30 π.μ. στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 10.30 π.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό να κερδίσετε μία από τις 6 συμμετοχές για να λάβετε μέρος δωρεάν μαζί με τα παιδιά σας στον Αγώνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίσης για την Ενδομητρίωση "EndoDay RUN/WALK" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στις 09:30 π.μ. στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 28η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 103 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Γιώτα Διαμάντη 

2.Σίσσυ Στρέμπα

3.Ελένη Αποστολάκη

4.Αρετή Γιαννιώτη

5.Λέτα Χιονίδου

6. Κλαίρη Κολέτσου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.