Αρχική Deco 6 μυστικά των ανθρώπων που έχουν πάντα το σπίτι τους τακτοποιημένο και καθαρό

6 μυστικά των ανθρώπων που έχουν πάντα το σπίτι τους τακτοποιημένο και καθαρό

Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει κάθε εβδομάδα. Αφιερώνετε το Σαββατοκύριακο στο να συμμαζέψετε το σπίτι σας και στο τέλος δείχνει άψογο. Αλλά μέχρι να έρθει η Παρασκευή δείχνει σαν βομβαρδισμένο. Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορείτε να το αποφύγετε;

Ιδού μερικά μυστικά από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πάντα το σπίτι τους σε τάξη:

Καθαρίζουν εκείνη τη στιγμή

Δεν περιμένουν για να καθαρίσουν την κουζίνα μετά το μεσημεριανό ή το δείπνο, αλλά καθαρίζουν ενώ μαγειρεύεται το φαγητό. Θα σας πάρει μόλις λίγα λεπτά να καθαρίσετε τα διάφορα μαγειρικά σκεύη, ενώ ετοιμάζεται το φαγητό σας.

Κάνουν κάτι μικρό κάθε μέρα

Μέσα στο τρελό πρόγραμμα που επικρατεί, μάλλον δεν είναι εύκολο να αφιερώσετε 2 ώρες στο καθάρισμα. Μπορείτε όμως να κάνετε κάτι μικρό κάθε μέρα, έτσι ώστε να μην τα έχετε όλα μαζεμένα το Σάββατο.

Αναθέτουν σε όλους από μία δουλειά

Υπάρχει κάτι για όλους και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Δεν ζείτε μόνοι σε αυτό το σπίτι!

Προσπαθούν να το διασκεδάσουν

Εντάξει, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Αλλά, δοκιμάστε να κάνετε τα πάντα υπό τους ήχους της μουσικής που αγαπάτε και ίσως να είναι καλύτερα.

Βάζουν μία τάξη πριν κοιμηθούν

Θα σας πάρει μόλις πέντε λεπτά, αλλά θα κάνει τεράστια διαφορά. Βάλτε στη θέση τους παλτό και παπούτσια, καθαρίστε το τραπέζι της κουζίνα και ισιώστε τα μαξιλάρια του καναπέ.

Ακολουθούν τον κανόνα των δύο λεπτών

Και λέει το εξής: Εάν η δουλειά του σπιτιού θα σας πάρει δύο λεπτά ή και λιγότερα, τότε απλώς κάντε την! Θα την έχετε τελειώσει πριν καν το σκεφτείτε.

Σε συνεργασία με την Huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.