Αρχική InfoMommy Σχέσεις 6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε μπροστά στο σύντροφό μας

6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε μπροστά στο σύντροφό μας

differences-between-men-and-womenΟ ερωτισμός είναι μια μυσταγωγική διαδικασία που από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή έχει κανόνες. Εχθροί της μακροζωίας μιας σχέσης είναι η συνήθεια που οδηγεί σε βαρεμάρα και έλλειψη ενδιαφέροντος ,καθώς και μικρά καθημερινά λάθη που κάνουμε και καταβαραθρώνουν την ερωτική μας εικόνα απέναντι στον σύντροφό μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι η κυριότερη ειδοποιός διαφορά είναι πως είμαστε ερωτικοί σύντροφοι, σεξουαλικά όντα που επιθυμούν ο ένας τον άλλον και έχουν την ανάγκη θαυμασμού και μυστηρίου, ακόμα κι αν αυτό δεν το θυμόμαστε καθημερινά. Υπάρχουν λοιπόν μερικές γκρίζες ζώνες που πρέπει να τις προσέχουμε:

1. Να μην συζητάμε συνεχώς γυναικεία ζητήματα μαζί του, όπως ο κύκλος μας, ατυχήματα που είχαμε αυτές τις μέρες του μήνα και πόσο πρησμένες ή αντιερωτικές νιώθουμε. Αυτό το κομμάτι είναι άγνωστο και πιθανόν απωθητικό για έναν άντρα και καλό θα ήταν να μη το μοιραζόμαστε υπεραναλυτικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.