Αρχική InfoMommy Σχέσεις 6 συνήθειες των παιδιών που μπορούν να σε τρελάνουν!

6 συνήθειες των παιδιών που μπορούν να σε τρελάνουν!

Η καθημερινότητα με τα παιδιά είναι πάντα δύσκολη, απρόβλεπτη και ενδιαφέρουσα... όσο μεγαλώνεις, μεγαλώνουν... και μαζί μ’ αυτά μεγαλώνει και η γλώσσα τους. Οι εξυπνάδες που πετάνε σε κάνουν ενίοτε περήφανη και άλλες φορές ενοχική. Μετά τα έξι τους χρόνια έχουν άποψη για όλα, σε σημείο που σε συμβουλεύουν για να κάνουν τη δική τους καθημερινότητα ευκολότερη. Η πονηριά τους δεν έχει όριο και η συνωμοσία όταν έχουν αδέρφια μπορεί απλά να σε τρελάνει!

Επιχείρηση μάζεμα παιχνιδιών
Δεν ξέρω για εσάς, πάντως τα δικά μου παιδιά προκειμένου να μη μαζέψουν τα παιχνίδια τους είναι ικανά να προφασίζονται θλάση στο πόδι ή στραμπούληγμα στο χέρι...

Επιχείρηση μπάνιο
Για να φτάσουμε στη μπανιέρα η διαδρομή είναι μεγάλη και περιλαμβάνει κυνηγητό, κρυφτό και χοροπηδήματα σ’ όλα τα κρεβάτια του σπιτιού. Όταν πια συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή, αλλάζουν στάση και κάνουν τους ρυθμούς τους νωχελικούς για να σε αποτελειώσουν.

Επιχείρηση φαγητό
Δεν πεινάνε ποτέ για κάτι υγιεινό, φρέσκο και βιταμινούχο. Πεινάνε πάντα για τα πάντα που έχουν βασικό συστατικό τη ζάχαρη και τη σοκολάτα. Τελικά, οι συμφωνίες κλείνονται πάντα «κάτω από το τραπέζι», δηλαδή τα εξαγοράζεις προκειμένου να φάνε κάτι που έχει θρεπτική αξία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toimerologio.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.