Αρχική InfoMommy Συμβουλές 6 συχνά λάθη που κάνετε με το επιτραπέζιο μίξερ

6 συχνά λάθη που κάνετε με το επιτραπέζιο μίξερ

1. Δεν διαβάζετε τις οδηγίες χρήσης

Μην χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά το μίξερ σας πριν διαβάσετε το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης. Μπορεί να σας παρέχει σημαντικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα πόσο αλεύρι μπορείτε να προσθέσετε κάθε φορά και να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν πρέπει να διπλασιάσετε την ποσότητα ή όχι.

2. Δεν τοποθετείτε σωστά το χτυπητήρι

Το κάτω μέρος του δεν πρέπει να ακουμπά στον κάδο, αλλά επίσης δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ μακριά από αυτόν. Η σωστή θέση είναι σημαντική για να πετύχετε καλύτερη ανάμειξη, ενώ επιπλέον δεν θα χρειάζεται να σταματάτε κάθε τρεις και λίγο για να το καθαρίσετε με τη σπάτουλα.

3. Ξεκινάτε με υψηλή ταχύτητα

Για να αποφύγετε να λερώσετε τον πάγκο της κουζίνας, θα ήταν καλό να ξεκινάτε με χαμηλή ταχύτητα και σταδιακά να περάσετε σε πιο υψηλή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.