Αρχική InfoMommy Συμβουλές 6 tips για να προστατεύσετε τα αντικολλητικά τηγάνια σας

6 tips για να προστατεύσετε τα αντικολλητικά τηγάνια σας

Πολλοί από εσάς ίσως έχετε αντικολλητικά τηγάνια που τα χρησιμοποιείτε στη μαγειρική σας. Τα αντικολλητικά τηγάνια είναι ιδιαίτερα πρακτικά γιατί είναι εύκολα στο μαγείρεμα, δεν κολλάει το φαγητό και είναι εύκολο να τα πλύνετε.

Τα αντικολλητικά τηγάνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να κρατήσουν περισσότερο.

Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά αντικείμενα: Αυτός ο κανόνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικές κουτάλες, πιρούνες, μαχαίρια κ.α. γιατί είναι πολύ εύκολο να χαράξουν την επιφάνεια του τηγανιού. Αποφύγετε να κόβετε το φαγητό μέσα στο τηγάνι με μεταλλικά μαχαίρια και μην χρησιμοποιείτε μεταλλικές σπάτουλες για να γυρίσετε τα φαγητά. Προτιμήστε υλικά όπως το ξύλο, τη σιλικόνη ή το πλαστικό.

Αποφύγετε τις μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας: Μην τοποθετείτε το τηγάνι κάτω από τη βρύση με το που τελειώσετε το μαγείρεμα γιατί η απότομη αλλαγή μπορεί να το σκεβρώσει. Αφήστε μερικά λεπτά να κρυώσει πριν το πλύνετε. Ένα σκεβρωμένο τηγάνι δεν διαχέει ομοιόμορφα τη θερμοκρασία και θα επηρεάσει το μαγείρεμά σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.