Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 6 tips για υγιή μαλλιά μετά τις διακοπές

6 tips για υγιή μαλλιά μετά τις διακοπές

Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ταλαιπωρούν τα μαλλιά τους, πόσο μάλλον μετά τις διακοπές. Ο ήλιος, το νερό της θάλασσας, οι πρόχειροι κότσοι που μπορεί να τα σπάσουν ή να τα ταλαιπωρήσουν, είναι οι λόγοι που κάνουν επιτακτική την ανάγκη περιποίησης με το που γυρίσετε στη βάση σας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και δώστε στα μαλλιά σας υγεία και λάμψη:

  1. Ξεκινήστε με ένα κούρεμα που θα καθαρίσει τα κουρασμένα μαλλιά σας και θα απομακρύνει τις ταλαιπωρημένες άκρες. Δεν χρειάζεται να κουρευτείτε υπερβολικά, ένα καθάρισμα αρκεί, δημιουργήστε απλά την κατάλληλη βάση για την αποτελεσματική εφαρμογή των προϊόντων.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα serum για να αναδομήσετε την τρίχα. Ρωτήστε τον κομμωτή σας ποιο είναι κατάλληλο για τα δικά σας μαλλιά.
  3. Χρησιμοποιείστε conditioner σε βρεγμένα μαλλιά σε μορφή σπρέι ή λοσιόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.