Καθαριότητα και απολύμανση στο έπακρο

Κάποιες λέξεις ταυτίζονται με ένα προϊόν. Γίνονται συνώνυμες έννοιες και πορεύονται στο χρόνο προσφέροντας εγγύηση και τεχνογνωσία. Ένα αγαπημένο προϊόν, η χλωρίνη Klinex φέτος γιορτάζει 60 χρόνια παρουσίας στα νοικοκυριά της Ελλάδας.

Χάρη στην καθαριστική, λευκαντική και απολυμαντική της δύναμη, η Klinex προσφέρει ασφάλεια και προστασία σε κάθε σπίτι. Παράλληλα, ως προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα, στηρίζει την οικονομία και τη βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας μας.

60 χρόνια τώρα, κάθε φιάλη Κlinex κλείνει μέσα της τη γνώση και τη φροντίδα των ειδικών της, προσφέροντας διαχρονικά την ίδια αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που πιστοποιείται από την παραγωγή μέχρι το ράφι.

Κάθε μέρα προστατεύουμε το σπίτι μας με Klinex, για να απολαμβάνουμε με ασφάλεια και σιγουριά κάθε επιφάνεια του σπιτιού μας που αγγίζουμε, πάνω στην οποία τρώμε, διασκεδάζουμε, δημιουργούμε. Γιατί το σπίτι μας είναι οι στιγμές μας, η οικογένειά μας, οι άνθρωποί μας, ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.Υποδεχθείτε την οικογένεια προϊόντων KLINEX

-Για τη γενική καθαριότητα & απολύμανση, κυκλοφορεί η σειρά των προϊόντων χλωρίνη Klinex (λεπτόρρευστη & παχύρρευστη), που «καθαρίζουν & απολυμαίνουν» όλο το σπίτι.

-Στα λευκαντικά ρούχων, η Klinex καινοτόμος έφερε την επανάσταση στη λεύκανση των ρούχων στο πλυντήριο, με τη χλωρίνη Klinex Advance, τη νέα γενιά ΧΛΩΡΙΝΗ, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στο πλυντήριο των ρούχων.

-Στο χώρο της τουαλέτας, μια ολοκληρωμένη πρόταση από την Klinex, η οποία αποτελείται από το Klinex WC Gel, για αξεπέραστη αφαίρεση αλάτων, απολύμανση και αρωματισμό της τουαλέτας, καθώς και το Klinex WC Μπλοκ με ενεργό χλώριο. Δεν πρόκειται απλά για ένα αρωματικό Μπλοκ, αλλά περιέχει και καθαριστικούς παράγοντες, που καθαρίζουν σε βάθος και απολυμαίνουν τη λεκάνη, κάθε φορά που τραβάμε το καζανάκι.

-Στο χώρο του Μπάνιου, το Klinex Spray «Ενάντια στα Άλατα» εξασφαλίζει υγιεινή καθαριότητα, απομακρύνοντας τα άλατα από το χώρο του μπάνιου, ενώ το νέο μέλος της σειράς sprays 4 σε 1 ΜΠΑΝΙΟ προσφέρει 100% απομάκρυνση αλάτων, εξουδετέρωση του 99,9% των βακτηριδίων με υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

-Τα αντιβακτηριδιακά υγρά Πανάκια Klinex παρέχουν στην εργαζόμενη Ελληνίδα νοικοκυρά υγιεινά καθαρές επιφάνειες σε όλο το σπίτι, εύκολα και γρήγορα.

-Το spray Klinex «ΧΛΩΡΙΝΗ Πολλαπλών Χρήσεων» καθαρίζει όλες τις επιφάνειες και απολυμαίνει με ένα ψέκασμα.

-Το Αποφρακτικό Klinex αποφράσσει και απολυμαίνει σωληνώσεις, μέσα σε 15 μόλις λεπτά.

-Τα Klinex Sprays 4 σε 1 καθαρίζουν σε βάθος και απολυμαίνουν τις επιφάνειες που πλένονται, είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, χάρη στην ειδική σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο και με αντιβακτηριδιακή δράση.