Αρχική Infokids Υγεία 60 ανασφάλιστα παιδιά θα εμβολιαστούν δωρεάν στο Ελληνικό

60 ανασφάλιστα παιδιά θα εμβολιαστούν δωρεάν στο Ελληνικό

Immunization-updates-arizonaΔωρεάν εμβολιασμός 60 παιδιών, ανασφάλιστων και οικονομικά αδυνάτων οικογενειών θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικοκοινωνικό κέντρο του Ελληνικού (Τριπόλεως 28) την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί.

Ο εμβολιασμός θα γίνει χάρη της καλής συνεργασίας των τμημάτων Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και του Τμήματος Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας της Διεύθυνσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και σε συνεργασία με τα Ιατροκοινωνικά Κέντρα Ι.Α.Κ του Δήμου καθώς και της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Τα 60 παιδιά που θα εμβολιαστούν θα λάβουν και τις επαναληπτικές δόσεις των εμβολίων


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.