«60′ με το infokids.gr» στον ifeelkid με καλεσμένη τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Ειρήνη Κύρα

DSC_0627

Η Έφη Σακελλαρίου μάς περιμένει ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, 60′ με το infokids.gr στο φιλόξενο διαδικτυακό αέρα του ifellkid, με πλούσια θεματολογία για όλα όσα θέλει να γνωρίζει η οικογένεια.

Έπειτα από το τελευταίο γιορταστικό Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, μετά το ξεφάντωμα και το γλέντι, η Καθαρά Δευτέρα έρχεται να μας βάλει σε… άλλη διάθεση. Με λαγάνα, ελιές, θαλασσινά και άλλα καλούδια, περνάμε στην περίοδο της Σαρακοστής, που μας επιβάλλει εγκράτεια. Πολλοί συσχετίζουν αυτή την περίοδο με την αποτοξίνωση, που κρίνεται ως απαραίτητη μετά την περίοδο του ξεφαντώματος της Αποκριάς.

Για το λόγο αυτό, καλεσμένη μας στην εκπομπή της 3ης Μαρτίου, ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος και επιστημονική υπεύθυνη του mednutrition.gr κ. Ειρήνη Κύρα για να συζητήσουμε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι αποφασίσουν να νηστέψουν, αλλά και όσοι θέλουν να μάθουν σωστά και υπεύθυνα χρήσιμα διατροφικά tips.
Και επειδή πρόκειται για ένα θέμα πολύ σημαντικό, για το οποίο σίγουρα έχετε ερωτήσεις να απευθύνετε στην καλεσμένη μας, μπορείτε να μας στείλετε τυχόν απορίες, ενεργοποιώντας, την ώρα μετάδοσης της εκπομπής το chat.

Πότε: Κάθε Δευτέρα 18.00 – 19.00 & Πέμπτη 11.00 – 12.00 στον ifeelkid