Αρχική Νέα 60' με το infokids.gr στον ifeelkid με καλεσμένο τον Γιάννη Στάνκογλου (10/2)

60' με το infokids.gr στον ifeelkid με καλεσμένο τον Γιάννη Στάνκογλου (10/2)

6-2-2014 5-55-16 μμ

Το αγαπημένο site για γονείς και παιδιά, το infokids.gr, απέκτησε φωνή μέσα από το ραδιόφωνο του iFeelKid. Κάθε Δευτέρα, από τις 11.οο ως τις 12.οο, το infokids.gr είναι μαζί σας live από το φιλόξενο διαδικτυακό αέρα του I feel Kid, του πρώτου web radio, που απευθύνεται σε γονείς, αλλά και παιδιά.

Η Εφη Σακελλαρίου με πλούσια θεματολογία και έναν καλεσμένο-έκπληξη κάθε φορά ενημερώνει τους ακροατές της για όλα όσα θέλει να γνωρίζει η οικογένεια. Κι ακόμη, από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα "τρέχει" ένας πολύ ενδιαφέρον διαγωνισμός με υπέροχα δώρα για εσάς.

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου καλεσμένος της εκπομπής ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος δίνει το δικό του σχόλιο πάνω στα νέα της εβδομάδας, αλλά απαντά και στις ερωτήσεις που του απευθύνουμε με χιούμορ και θετική διάθεση.

11.00-12.00 κάθε Δευτέρα και 15.00, Τετάρτες μεσημέρι, το infokids.gr σας περιμένει σε μια εκπομπή με όλα τα νέα και ενδιαφέροντα της εβδομάδας, με τις προτάσεις του για τις εκδηλώσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί με τα παιδιά σας, αλλά και προτάσεις για σεμινάρια, συζητήσεις ή ομιλίες που αφορούν εσάς, σε σχέση πάντα με τα παιδιά.

Και όχι μόνο αυτά. Έρευνες, αγαπημένα βιβλία, διατροφικά tips, συμβουλές υγείας και εκπαιδευτικά νέα θα σας προσφέρουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε μέσα στην εβδομάδα.
Δευτέρα 10/2 και Τετάρτη 112/2
Καλεσμένος της εκπομπής μας 0 ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Δευτέρα 11.00 & Τετάρτη 15.00
www.ifeelkid.gr

"60' με το infokids.gr"

στον www.ifeelkid.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.