Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα 6ο Πικ-Νικ τέχνης για παιδιά και μεγάλους στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά (23/6)

6ο Πικ-Νικ τέχνης για παιδιά και μεγάλους στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά (23/6)

irisH Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» διοργανώνει και φέτος το 6ο Πικ-Νικ Τέχνης στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά τη σήμερα, Δευτέρα 23 Ιουνίου κατά τις ώρες 18.00-22.00. Στη θεσμική εκδήλωση «Πικ-νικ τέχνης», παρουσιάζεται η συστηματική δουλειά των τμημάτων, παιδικών και ενηλίκων, των Ωδείων Πολίχνης και Σταυρούπολης, της Σχολής Χορού και των εικαστικών εργαστηρίων της Δημοτικής Επιχείρησης ΙΡΙΣ.

Σας περιμένουν στα ανοικτά δημιουργικά εργαστήρια κοσμήματος-χειροτεχνίας, Fusing, Αγιογραφίας, ζωγραφικής ενηλίκων, παιχνίδια δημιουργικού και μάθημα κλασικού χορού.

Μουσικά σύνολα επίσης θα περιμένουν τον επισκέπτη σε μια ακουστική καλλιτεχνική εμπειρία . Στόχος των καλλιτεχνικών εκπαιδευτικών τμημάτων μας είναι η ανάπτυξη της δημιουργικότητας, των δεξιοτήτων των μαθητών μας.

Προσφέρουν τη δυνατότητα επικοινωνίας και γνώσης , μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών στον αντίστοιχο καλλιτεχνικό χώρο , και τη δυνατότητα στους σπουδαστές για περαιτέρω καλλιτεχνική εξέλιξη.

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Παύλου Μελά ΙΡΙΣ,

Λαγκαδά 221 Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη

2313302964-5


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.