7 νικητές κερδίζουν 1 κιλό μελομακάρονα και 1 κιλό κουραμπιέδες από τα Ζαχαροπλαστεία Melosa

Τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν και πέρα από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, το μενού περιλαμβάνει απαραιτήτως τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα γλυκά! Το infokids σε συνεργασία με τα ζαχαροπλαστεία Melosa διεξάγει διαγωνισμό και καλεί όλους τους αναγνώστες να δηλώσουν συμμετοχή για να κερδίσουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες που θα κάνουν εσάς και τους καλεσμένους σας να γλείφετε τα δάχτυλα τους…

7 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα κιλό μελομακάρονα και ένα κιλό κουραμπιέδες προσφορά των υπέροχων ζαχαροπλαστείων Μelosa. Η παραλαβή των γλυκών θα γίνει από το κατάστημα της Αργυρούπολης.


Λίγα λόγια για τα ζαχαροπλαστεία Melosa

Βρήκαμε τη λύση για τους αθεράπευτα «γλυκατζήδες» και αυτή ακούει στο όνομα “Zαχαροπλαστεία ΜΕLOSA”. Όλου του κόσμου τα γλυκά, σοκολατένια, λευκά, σιροπιαστά, τούρτες  καθώς και εποχιακά φιγουράρουν στις βιτρίνες και σε κάνουν να μην ξέρεις τι να διαλέξεις. Ολόφρεσκα και νόστιμα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη. Για τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας αλλά και για όποια κοινωνική εκδήλωση επιθυμείτε, τα Melosa είναι στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσουν τις γευστικές σας προτάσεις που σίγουρα θα είναι ό,τι πιο ξεχωριστό έχετε μέχρι σήμερα γευτεί. Ναι, τα Μelosa είναι ένας παραμυθένιος ολόγλυκος κόσμος.

Μelosa
Αγ. Ι. Ρέντης: Θηβών 136, τηλ.: 210 4930700
Xαϊδάρι: Στρ. Καραϊσκάκη 62, τηλ.: 210 5311802
Aργυρούπολη : Λεωφ. Κύπρου 42, τηλ.: 210 9963777
Melcom23@otenet.gr

Για να ενημερώνεστε για τις νέες γευστικές δημιουργίες των Ζαχαροπλαστείων Melosa κάντε Like στη σελίδα τους στοFacebook http://www.facebook.com/pages/%CE%96%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-Melosa/282665185117050

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 7 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 7 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα κιλό μελομακάρονα και ένα κιλό κουραμπιέδες προσφορά των υπέροχων ζαχαροπλαστείων Μelosa
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 7 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 7 αριθμoύς από το 1 ως το 1428 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Δημήτρης Αναστάκος

2. Πάνος Μηλιώρης

3. Κατερίνα Καλαμένιου

4. Λουκία Βογιατζόγλου

5. Παναγιώτα Δωριάκη

6. Τερέζα Κόκκαλη

7. Χριστίνα Χαλκιά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.