Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός 7 ιδέες διακόσμησης για ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

7 ιδέες διακόσμησης για ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ενός σπιτιού συνήθως εξαρτάται από το γούστο και το στυλ του ιδιοκτήτη. Ωστόσο, κάθε χρόνο υπάρχουν κάποια βασικά trends που κυριαρχούν στα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Βρήκαμε τα τοπ για τα Χριστούγεννα του 2015 και σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες για τη διακόσμηση του δικού σας σπιτιού.

Μπάλες σε διάφορα μεγέθη: Ένα trend που φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλές φέτος είναι η διακόσμηση του δέντρου με μπάλες σε διάφορα μεγέθη, αλλά σε παρόμοιες αποχρώσεις. Τα χρώματα που συνήθως χρησιμοποιούνται για τις μπάλες είναι το πολύ τρία και τα μεγέθη ποικίλουν ανάλογα με το δέντρο και το γούστο σας.

thehomeissue_dedro010Διαφορετικά στολίδια: Η μόδα με τη χρήση διαφορετικών στολιδιών καλά κρατεί και φέτος. Πλέον, η ομοιομορφία στο δέντρο είναι λίγο ξεπερασμένη και όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει δέντρα με προσωπικότητα και ιδιαίτερα στολίδια.

thehomeissue_dedro08'Εμπνευση από τη φύση: Τα φυσικά στολίδια είναι ακόμα ένα trend που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει. Κουκουνάρια, φύλλα, λουλούδια και κλαδιά χρησιμοποιούνται για να στολίσουν το δέντρο αλλά και το σπίτι σας μέσα στις γιορτές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.