7 πράγματα που συμβαίνουν αναπόφευκτα όταν ταξιδεύετε με τα παιδιά με το αυτοκίνητο!

Μικροί και μεγάλοι πακετάρατε ασφυκτικά τις βαλίτσες σας, πήρατε την πολυπόθητη καλοκαιρινή άδεια από την δουλειά και είστε έτοιμοι να μπείτε στο αυτοκίνητο οικογενειακώς για να πάτε στο προορισμό των καλοκαιρινών διακοπών.Πώς λέει το ρητό; Στη ζωή δεν έχει σημασία τόσο ο προορισμός όσο το ταξίδι.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα όσα σίγουρα θα σας συμβούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο αυτοκίνητο γιατί ως γνωστόν τα παιδιά δεν μπορούν να κάτσουν για πολλή ώρα ακίνητα και ήσυχα στο κάθισμά τους.

Εξάλλου είναι κοινό μυστικό ότι τα οικογενειακά ταξίδια στο αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου διασκεδαστικά. Στην πραγματικότητα, όταν κοιτάζετε πίσω τους, θα θυμάστε μόνο τις ανεκτίμητες αναμνήσεις απο αποκτήσατε κατά τη διάρκειά τους.

Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα 7 συχνότερα πράγματα που συμβαίνουν αναπόφευκτα όταν ταξιδεύετε με παιδιά.

1. Το αυτοκίνητο είναι ασφυκτικά γεμάτο από αποσκευές που έχουν ξεχειλίσει

Όσο κι αν παλεύετε να ελαχιστοποιήσετε τις αποσκευές που θα πάρετε μαζί σας στο οικογενειακό ταξίδι τόσο αυτό φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός. Κάθε μέλος της οικογένειας παίρνει μαζί του χίλια δυο πράγματα (που πολλές φορές δεν θα τα χρησιμοποιήσει καν) και κάθε σπιθαμή του αυτοκινήτου καταλαμβάνεται από κάθε είδους βαλίτσα και τσαντάκι. Βέβαια, όλες αυτές οι αποσκευές καταλαμβάνουν όχι μόνο χώρο στο πορτ μπαγκάζ αλλά στους χώρους των επιβατών πράγμα που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την ομαλή διεξαγωγή του ταξιδιού για πολλές ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy