Αρχική Infokids Υγεία 70.000 κάρτες για τον Άγιο Βαλεντίνο χάρισαν χαμόγελα σε άρρωστα παιδιά!

70.000 κάρτες για τον Άγιο Βαλεντίνο χάρισαν χαμόγελα σε άρρωστα παιδιά!

slide_403140_5006618_freeΣ αγαπώ, είσαι γενναίος, είσαι η έμπνευσή μου...

Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα λόγια αγάπης και συμπαράστασης προς τους μικρούς καρδιοπαθείς του Νοσοκομείου Παίδων της Ατλάντα, τυπωμένα σε δεκάδες χιλιάδες κάρτες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που δημιουργήθηκαν ειδικά για εκείνα από άγνωστους ανθρώπους σε όλη την πόλη!

Πιο συγκεκριμένα, το νοσοκομείο απηύθυνε έκκληση προς όλα τα τοπικά σχολεία και τις οργανώσεις να στείλουν χειροποίητες κάρτες με ευχές για την ημέρα των ερωτευμένων, σε μια προσπάθεια να γεμίσουν χαμόγελα τα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια που νοσηλεύονται εκεί.

slide_403140_5006630_free

slide_403140_5006616_free"Για τον εορτασμό του Φεβρουαρίου ως μήνα της καρδιάς θέλαμε να πραγματοποιήσουμε κάτι ιδιαίτερο για τα παιδιά μας", αναφέρει η εκπρόσωπος του νοσοκομείου Caroline Gallentine. "Οι μικροί ασθενείς μας χρειάζεται συχνά να περάσουν μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο νοσοκομείο, πράγμα που τους στερεί χαρούμενες στιγμές όπως ο εορτασμός της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο σχολείο. Έτσι, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να φέρουμε τη γιορτή των ερωτευμένων μέσα στο νοσοκομείο!".

slide_403140_5006626_free

slide_403140_5006624_freeΑυτό που δεν είχαν φανταστεί οι διοργανωτές της χαριτωμένης δράσης ήταν η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, με τις κάρτες μικρών και μεγάλων από όλη την πόλη να φτάνουν τις 70.000 σε αριθμό! Μια ημέρα πριν τη μεγάλη γιορτή στις 14 Φεβρουαρίου, η έκπληξη αποκαλύφθηκε στα παιδιά τα οποία έμειναν έκπληκτα να θαυμάζουν την απίστευτη συλλογή!

"Αυτά τα παιδιά καλούνται να μάθουν να διαχειρίζονται τις δια βίου καρδιακές παθήσεις που αντιμετωπίζουν. Πρόκειται για γενναίους ασθενείς, αποφασιστικούς και συμπονετικούς. Κάθε μέρα μας εμπνέουν και είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να μοιραστούμε την έμπνευση αυτή με όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή ευχετήριων καρτών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου", αναφέρει η εκπρόσωπος Caroline Gallentine.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.