Αρχική Νέα 7χρονος ζητά από τον Άγιο Βασίλη να βρει αυτούς που τον πυροβόλησαν

7χρονος ζητά από τον Άγιο Βασίλη να βρει αυτούς που τον πυροβόλησαν

Ενα επτάχρονο αγόρι, ο Κρίστιαν, και η μητέρα του Τζέιν πυροβολήθηκαν από άγνωστους στο κατώφλι του σπιτιού τους, στο Σάλφορντ, μια περιοχή κοντά στο Μάντσεστερ. Ο Κρίστιαν στο γράμμα του προς τον Άγιο Βασίλη του ζητά ως δώρο να βηθήσει την αστυνομία να βρει τους δράστες.

Ο Κρίστιαν και η μητέρα του πυροβολήθηκαν από άγνωστους στα πόδια, σε μια στοχευμένη επίθεση, όπως την χαρακτήρισε η αστυνομία.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με τις αρχές είναι μέλη συμμορίας, χτύπησαν το κουδούνι της οικίας του Κρίστιαν και αφού προηγήθηκε διάλογος στο κατώφλι του σπιτιού στη συνέχεια πυροβόλησαν δύο φορές την Τζέιν και μία τον Κρίστιαν, τραυματίζοντας τους στα πόδια.

Christian-Hickey-400491

Μετά από σειρά εγχειρήσεων, μητέρα και γιος επέστρεψαν στο σπίτι αλλά έχουν μπροστά τους μακρύ δρόμο αποκατάστασης. Ο επτάχρονος Κρίστιαν όμως δεν μπορεί να ξεχάσει τους υπαίτιους του δράματος του.

Στο καθιερωμένο γράμμα του προς τον Άγιο Βασίλη στη λίστα με τα δώρα που ζητά πριν από τα παιχνίδια, του ζητά να βοηθήσει την αστυνομία να βρει εκείνους που τον πυροβόλησαν.

Jane-Hickey-400489

Ο ντετέκτιβ Ρας Τζάκσον, του αστυνομικού τμήματος του Μάντσεστερ δήλωσε: « Είναι συγκινητικό να γνωρίζουμε πως ένα μικρό αγόρι ζητά κάτι τέτοιο στο γράμμα του για τα Χριστουγέννιατικά δώρα. Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους δράστες και ζητάμε βοήθεια από όποιον μπορεί να δώσει πληροφορίες για το γεγονός.»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.