8 αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μικρό σπίτι

Εκεί που τα τετραγωνικά εξαντλούνται, αυτά τα αντικείμενα φτιάχνουν… χώρο! Είναι το σπίτι σας μικρό; Πολλά σπίτια και διαμερίσματα δεν διαθέτουν την άνεση του χώρου που θα θέλαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν για εμάς! Κι αυτό γιατί, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα αντικείμενα, μπορείτε να δημιουργήσετε έξτρα χώρο ακόμα και σε ένα σπίτι που δεν σας παίρνει! Δείτε παρακάτω ποια 8 αντικείμενα δίνουν χώρο και σώζουν… διακοσμητές!

Τραπέζια τύπου nest: Πώς χωράνε τρία τραπέζια σε ένα χώρο; Χάρη στη ξεχωριστή «μαγεία» των τραπεζιών τύπου nest που μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο. Αν, μάλιστα, το υπνοδωμάτιό σας λειτουργεί και ως καθιστικό και ψάχνετε για μια εύκολή λύση για κομοδίνο και coffee table, αυτά τα τραπεζάκια είναι ιδανικά για εσάς. Όποτε χρειάζεστε έξτρα επιφάνεια, απλά τραβάτε ένα κι έπειτα το τοποθετείτε κάτω από τα υπόλοιπα!

screenshot.38Πουφ: Πριν τα απορρίψετε, σκεφτείτε ότι υπάρχει παραπάνω από μια χρήση σε αυτό το αντικείμενο. Το πουφ άλλωστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα αλλά και ως τραπέζι. Τοποθετήστε το δίπλα στον καναπέ σας ή χρησιμοποιήστε το ως κομοδίνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com