Αρχική Deco 8 αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μικρό σπίτι

8 αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μικρό σπίτι

Εκεί που τα τετραγωνικά εξαντλούνται, αυτά τα αντικείμενα φτιάχνουν... χώρο! Είναι το σπίτι σας μικρό; Πολλά σπίτια και διαμερίσματα δεν διαθέτουν την άνεση του χώρου που θα θέλαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν για εμάς! Κι αυτό γιατί, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα αντικείμενα, μπορείτε να δημιουργήσετε έξτρα χώρο ακόμα και σε ένα σπίτι που δεν σας παίρνει! Δείτε παρακάτω ποια 8 αντικείμενα δίνουν χώρο και σώζουν... διακοσμητές!

Τραπέζια τύπου nest: Πώς χωράνε τρία τραπέζια σε ένα χώρο; Χάρη στη ξεχωριστή «μαγεία» των τραπεζιών τύπου nest που μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο. Αν, μάλιστα, το υπνοδωμάτιό σας λειτουργεί και ως καθιστικό και ψάχνετε για μια εύκολή λύση για κομοδίνο και coffee table, αυτά τα τραπεζάκια είναι ιδανικά για εσάς. Όποτε χρειάζεστε έξτρα επιφάνεια, απλά τραβάτε ένα κι έπειτα το τοποθετείτε κάτω από τα υπόλοιπα!

screenshot.38Πουφ: Πριν τα απορρίψετε, σκεφτείτε ότι υπάρχει παραπάνω από μια χρήση σε αυτό το αντικείμενο. Το πουφ άλλωστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα αλλά και ως τραπέζι. Τοποθετήστε το δίπλα στον καναπέ σας ή χρησιμοποιήστε το ως κομοδίνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.