Αρχική Deco 8 λάθη διακόσμησης που έχουμε κάνει όλοι

8 λάθη διακόσμησης που έχουμε κάνει όλοι

Decoration-4Δεν είναι καθόλου εύκολο να διακοσμήσει κανείς ένα σπίτι και μερικές κακές επιλογές είναι μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά όταν συνέχεια ψάχνει κανείς έμπνευση και ιδέες σε περιοδικά και στο διαδίκτυο. Ακολουθούν τα 8 πιο συνηθισμένα λάθη στη διακόσμηση που όλοι έχουμε κάνει, αλλά πρέπει να τα διορθώσουμε άμεσα!

1. Οι κουρτίνες που δεν είναι στο σωστό μήκος. Αυτό σημαίνει ότι οι κουρτίνες δεν αγγίζουν οριακά το πάτωμα, όπως είναι το ιδανικό, αλλά είτε σέρνονται, είτε είναι πολύ κοντές.

2. Ένα δωμάτιο γεμάτο με αντίκες. Τα παλιά έπιπλα είναι φανταστικά και μπορούν να δώσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι σας. Εάν, όμως, το παραγεμίσετε θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με μουσείο. Το μυστικό είναι να συνδυάζετε μοντέρνα αντικείμενα με πιο παλιά.

3. Η μοκέτα που πάει από τον έναν τοίχο στον άλλον.

lovely-smart-interior-decoration-in-pink-and-white

4. Τα πολύ ακριβά έπιπλα που δεν έχετε δοκιμάσει πρώτα. Πριν επενδύσετε σε ένα πολύ ακριβό έπιπλο, να είστε σίγουροι ότι ταιριάζει στον χώρο σας και ότι είναι άνετο και βολικό, αλλιώς θα καταλήξετε με έναν πανάκριβο καναπέ, στον οποίο δεν μπορείτε να κάτσετε για πάνω από δέκα λεπτά.

5. Να διαλέγετε έπιπλα που είναι είτε μικρά, είτε μεγάλα για τον χώρο σας. Οι σωστές αναλογίες μέσα στον χώρο είναι σημαντικές και δύσκολο να τις πετύχει κανείς. Φροντίστε να έχετε μετρήσει καλά τον χώρο σας και τους τοίχους πριν πάτε στο κατάστημα επίπλων.

6. Όλα στο δωμάτιο είναι το ίδιο χρώμα. Πολλές φορές, από ανασφάλεια μήπως δεν ταιριάζουν όλα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά μεταξύ τους, καταλήγετε να έχετε ένα σπίτι όπου όλα είναι στο ίδιο χρώμα ή ένα σπίτι που έχει μόνο ξύλο.

decoration-de-salon-contemporaintopdecomeuble

7. Τα πολλά μαξιλάρια. Εάν σας παίρνει 20 λεπτά για να βγάλετε όλα τα μαξιλάρια από το κρεβάτι σας, τότε έχετε βάλει πάρα πολλά. Μερικά μαξιλάρια μπορεί να δώσουν χρώμα στο σπίτι σας, αλλά τα πολλά μαξιλάρια είναι απλά υπερβολικά.

8. Να βασίζεστε σε μία μόνο λάμπα. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του φωτός. Προσπαθήστε να έχετε πολλές πηγές φωτός στο σπίτι σας, από τα φωτιστικά που κρέμονται από το ταβάνι μέχρι τα λαμπατέρ που έχετε στο σαλόνι.

Σε συνεργασία με την Huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.