Αρχική Διαγωνισμοί 8 παιδάκια κερδίζουν αναμνηστικά δωράκια της νέας ταινίας κινουμένων "Ψάχνοντας τη Ντόρι"

8 παιδάκια κερδίζουν αναμνηστικά δωράκια της νέας ταινίας κινουμένων "Ψάχνοντας τη Ντόρι"

To «Ψάχνοντας την Ντόρι» (Finding Dory) της Disney/Pixar φέρνει και πάλι στη μεγάλη οθόνη την αγαπημένη σε όλους Ντόρι, το μπλε μικρό ξεχασιάρικο ψάρι, μαζί με τους φίλους της Νέμο και Μάρλιν σε μια αναζήτηση απαντήσεων για το παρελθόν της. Τι μπορεί να θυμηθεί; Ποιοι είναι οι γονείς της; Και πού έμαθε να μιλάει Φαλαινέζικα; Το «Ψάχνοντας τον Νέμο» (Finding Nemo) κέρδισε το 2003 το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, ενώ ήταν υποψήφιο για 3 ακόμη βραβεία Όσκαρ (πρωτότυπου σεναρίου, μουσικής και ηχητικού μοντάζ). Ήταν επίσης υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας - κωμωδίας ή μιούζικαλ. Το 2008, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI) κατέγραψε το «Ψάχνοντας τον Νέμο» ανάμεσα στις 10 καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουν γυριστεί ποτέ, ενώ είναι η πέμπτη πιο προσοδοφόρα ταινία κινουμένων σχεδίων παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

FD_Kids Tee_FrontFD_Adult Tee

FD_Sticker Set

FD_Kids Tee_Front

FD_Beach-Bag-300x236

FInding_Dory_soft_cover-300x300

Η Ντόρι, που πάσχει από προσωρινή απώλεια μνήμης, αποφασίζει να ψάξει να βρει τους γονείς της, με τη βοήθεια του Νέμο και του Μάρλιν.”

METAIXMIO-LOGO

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδάκι σας ένα από τους 8 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν αναμνηστικά δωράκια της  ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας την Ντόρι». Τα δώρα του διαγωνισμού είναι τα εξής: 3 παιδικά βιβλία "Ψάχνοντας την Ντόρι" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σκληρό εξώφυλλο , 2 t-shirts ενηλίκων, 2 παιδικά t-shirts, 2 σετ αυτοκόλλητα και μια τσάντα παραλίας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδάκι σας ένα από τους 8 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν αναμνηστικά δωράκια της  ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας την Ντόρι». Τα δώρα του διαγωνισμού είναι τα εξής: 3 παιδικά βιβλία "Ψάχνοντας την Ντόρι" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σκληρό εξώφυλλο , 2 t-shirts ενηλίκων, 2 παιδικά t-shirts, 2 σετ αυτοκόλλητα και μια τσάντα παραλίας.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 7η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.234 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Καστανός Γιώργος - to βιβλίο "Ψάχνοντας την Ντόρι" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

2.Κατερίνα Ζωητού - το βιβλίο "Ψάχνοντας την Ντόρι" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

3.Αντζέλικα Νετέντου - το βιβλίο "Ψάχνοντας την Ντόρι" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

4.Γιάννης Πατουχιάδης - T-shirt ενηλίκων

5.Aλίκη Παπάζογλου - T-shirt ενηλίκων

6.Μαρία Δημητρίου - παιδικό t-shirts και σετ αυτοκόλλητα

7.Δήμητρα Καπώνη -παιδικό t-shirts και σετ αυτοκόλλητα

8.Kατερίνα Μωραγιάννη- τσάντα παραλίας

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.