Αρχική InfoMommy Συμβουλές 8 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο σπίτι πριν τις διακοπές

8 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο σπίτι πριν τις διακοπές

Είτε σκοπεύετε να φύγετε όλο το καλοκαίρι διακοπές, είτε έχετε κανονίσει να επισκεφτείτε λίγες μέρες το πατρικό σας, θα πρέπει σίγουρα να είστε προσεκτικοί σε τι κατάσταση θα αφήσετε το σπίτι σας φεύγοντας.

Οι κίνδυνοι πολλοί, πόσο μάλλον αν το διάστημα που θα λείψετε είναι μεγάλο... Για να μην σας βγουν ξινές οι διακοπές και γυρίζοντας βρείτε τον προσωπικό σας χώρο... κρανίου τόπο, ακολουθήστε πιστά τις συμβουλές μας.

Καθαρίστε το ψυγείο: Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε πριν φύγετε για διακοπές είναι να καθαρίσετε το ψυγείο σας από τυχόν χαλασμένα προϊόντα ή από προϊόντα που πρόκειται να λήξουν το διάστημα που θα λείπετε. Θα είναι πολύ δυσάρεστο επιστρέφοντας να βρείτε τα χαλασμένα τρόφιμα στο ψυγείο σας. Η μυρωδιά θα είναι ανυπόφορη και ίσως σας κάνει να μετανιώσετε που γυρίσατε πίσω!

Καθαρισμός ψυγείου

Καθαρισμός σπιτιού: Υπομονή, μερικές ώρες φασίνας δεν είναι τίποτα μπροστά στις διακοπές σας που έρχονται! Ένα πολύ καλό καθάρισμα του διαμερίσματος θα το φρεσκάρει, ενώ θα το βρείτε πεντακάθαρο με την επιστροφή. Βάλτε καθαρά σεντόνια, κάντε ένα καλό σκούπισμα και σφουγγάρισμα και πετάξτε και τα σκουπίδια φεύγοντας! Μόλις επιστρέψετε θα βρείτε το σπίτι σας έτοιμο για ξεκούραση από την ταλαιπωρία του ταξιδιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.