Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός 8 tips για να αποθηκεύσετε σωστά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

8 tips για να αποθηκεύσετε σωστά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Είναι πολύ σημαντικό να είστε οργανωμένοι, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να σας δείξουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας, έτσι ώστε να τα ξαναβρείτε σώα και αβλαβή την επόμενη χρονιά!

Βάλτε σε όλα ταμπελάκια: Πριν αρχίσετε να πακετάρετε τους στολισμούς σας, βάλτε ταμπελάκια για να ξέρετε πού βρίσκεται το κάθε τι. Αν έχετε σκοπό να βάλετε περισσότερα από ένα πράγματα σε μια κούτα, τότε γράψτε απ έξω όλα όσα θα περιέχονται μέσα στην κούτα.

Τυλίξτε τα φωτάκια πριν τα αποθηκεύσετε: Αφού ξεστολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τυλίξτε τα φωτάκια σε ένα κομμάτι χαρτόνι ή σε χαρτί περιτυλίγματος. Στηρίξτε την αρχή και το τέλος από τα φωτάκια με αυτοκόλλητη ταινία για να μείνουν στη θέση τους μέχρι την επόμενη χρονιά.

Χρησιμοποιήστε κουτιά με διαχωριστικά: Τα κουτιά με διαχωριστικά είναι ιδανικά για να αποθηκεύσετε τα στολίδια που έχουν περίεργα μεγέθη και σχήματα. Τέτοια κουτιά μπορείτε να βρείτε σε σούπερ μάρκετ ή σε τοπικά καταστήματα. Κάντε μία ερώτηση μήπως έχουν κάτι τέτοιο και δεν το χρειάζονται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.