8 τρόποι να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ρούχα

Κάθε χρόνο, τέτοιο καιρό, θέλουμε να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Και κάπου εκεί, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχουμε τίποτα στην άκρη και ότι θα πρέπει να βολευτούμε με τον τρέχοντα μισθό.

Το ξέρεις ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι λίγο διαφορετικά; Πώς; Μα φυσικά με το να κάνεις οικονομία όσον αφορά τα ρούχα σου. Πολλές φορές, χωρίς καν να το καταλάβουμε, αγοράζουμε τόσα πράγματα που τα περισσότερα ούτε τα φοράμε, ούτε καν βγάζουμε τα ταμπελάκια!

1. Oργάνωσε ανταλλαγή ρούχων με τις φίλες σου

Δοκιμασμένη και έξυπνη κίνηση! Κάποιο Σάββατο αντί να βγεις με τις φίλες σου, διοργάνωσε ένα μίνι πάρτυ στο σπίτι σου, ανταλλάσοντας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Εκτός ότι θα περάσετε τέλεια, σίγουρα θα βρεις πολλούς θησαυρούς.

clothes

2. Κάνε επιδιορθώσεις σε παλιά ρούχα

Mε μια απλή ματιά στη ντουλάπα σου, πολύ γρήγορα θα καταλάβεις πόσα ρούχα έχεις και δεν φοράς γιατί είτε έχουν κάποιο σκίσιμο είτε με τα χρόνια έχουν φθαρεί. Όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν αν τα πας για επιδιόρθωση. Πάμε στοίχημα ότι θα γίνουν καινούργια;

3. Άλλαξε τα φόρεματα που έχεις από γάμους ή βαπτίσεις

Πόσες φορές έχεις αγοράσει φορέματα για κάποιο γάμο ή βάπτιση και το μετάνιωσες την επόμενη μέρα. Μάζεψε όλα εκείνα τα ρούχα που φόρεσες μια φορά, άλλαξε τα και μεταμόρφωσε τα όπως εσύ θες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο followme.gr