Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «9 παραμύθια και μια ξύλινη κουτάλα» στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (14/1)

«9 παραμύθια και μια ξύλινη κουτάλα» στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (14/1)

12Αφήγηση του παραμυθιού «9 παραμύθια και μια ξύλινη κουτάλα» των συγγραφέων Ιωάννας και Έρσης Νιαώτη, για παιδιά από 5 ετών και πάνω, θα πραγματοποιηθεί με αφηγήτρια την Κωνσταντίνα Χαρίση, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 7:00 – 8:00 το απόγευμα, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου.

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι έτρωγαν οι ήρωες των αγαπημένων σας παραμυθιών και τι θα μαγείρευαν αν έμπαιναν στην κουζίνα;Μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύει με μοναδικό τρόπο, εννέα κλασσικά παραμύθια και τα συνοδεύει με συνταγές που ξεπηδούν από τις σελίδες τους. Ελάτε να γίνετε εσείς οι Σεφ και να μαγειρέψετε παρέα με τους αγαπημένους σας ήρωες των παραμυθιών!

Με προεγγραφή έως 15 παιδιά.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

Νικάνορος 3 & Στ. Νούκα
Τηλ. 2310. 324.666


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.